香港龜友論壇

樓主: tarzzzzz
打印 上一主題 下一主題

呢隻係唔係索豹?

樓主
唔似普通東豹,係邊到買先?你咁樣單一隻抽出黎問,好難睇到,大家都係豹龜種,始終係講緊來源問題。上網有隻好似東豹都話索豹都係賣緊7定8千,呢隻起碼似過個隻。不喜勿插
回復

沙發
買左返屋企信唔信都好,唔好反黎反去睇喇,成日拎起佢,陣間受壓仲慘,生命黎

對呀  發表於 2015-6-1 11:26
回復

板凳
嘩,師兄咁樣話人就唔岩啦,你有無證據先,無證無據係到話人d貨係混種
我住九龍去過稀鰭兩次,都覺得佢地幾老實,
佢地盾都會寫明美國CB定原產地,你咁抹黑人好似無品左d
個次去我簡緊西豹,見到有隻隔開左,見幾靚問佢係咪精品d,職員話一返黎唔精神,所以分開唔賣wo
你咁話人,鄧佢地唔抵
回復

地板
唔信就唔好買,買完又唔信,我相信佢地唔會hard sell你,
放到上網個個都識d唔識d係到亂咁講,你咪拎返鋪頭換囉!
成間鋪頭你都唔信你應該親自飛去睇住佢出世,會穩陣d
回復

唔信就唔好買,買完又唔信,我相信佢地唔會hard sell你,
放到上網個個都識d唔識d係到亂咁講,你咪拎返鋪頭換囉!
成間鋪頭你都唔信你應該親自飛去睇住佢出世,會穩陣d
回復