香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

回復 君臨天下 的帖子

挑,由你把口講自己幾愛龜,聽見都想嘔,係咁愛龜既,就唔會成日低買高賣不停轉款啦!你自己講L完呢段野,係咪都笑L左出黎呀!

評分

參與人數 2威望 +6 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血
地獄火 + 3 一針見血

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

呢到呢個ironman唔係皮厚,只係唔L見得光,要搵野擋L住塊面姐╮(╯▽╰)╭!

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
龜龜ying + 3 原創內容

查看全部評分

回復

回復 君臨天下 的帖子

你咪L智障啦!我老公冇你咁L冇品囉!我老公由頭到尾冇撚雷尻你,咪撚將你自己D衰野,拎黎同我老公比較,肥版河童你唔配同我老公相題並論囉!
回復

回復 君臨天下 的帖子

都話你唔抵得人地恩愛架啦!知你老婆唔想比塊X你X,勸你拿拿淋拎3條Q既頭髮去驗下D N A,咪到時原來你老婆比塊豬肉你X,仲以為自己有後呀!

回復

回復 地獄火 的帖子

小心咪同佢接觸咁多,睇佢個款差唔多中左片名果種病架喇╮(╯▽╰)╭
回復

回復 地獄火 的帖子

有係都咪搞啦,如果3條Q有佢DNA,下代出黎都只會係河童...

但願3條Q唔係條河童FUXK舊豬肉泌出黎架啦

我真係未見過D積犯咁大支野,通街話比人知自己有案底好威威咁...

鬼唔望佢中獲傑既,下半世就監獄度過啦!!

你睇同佢對話咁耐,乜你唔發現佢除左厚底過IRONMAN仲有埋認知障礙既咩?

佢連仔都冇得生,學咩咒人生仔冇屎忽.佢連個有屎忽既仔都泌唔出呀

講無恥,邊到得佢咁無恥,人地唔受你溝,就開分身出黎鬧人..邊個反轉豬肚,係人都有眼見,仲好意思咁大聲講出黎...

仲要賤到想為左後生妹妹仔,放棄個同自己同床共枕十幾年,含辛茹苦養大3條Q,仲要養埋個佢呢個咬老軟既老婆,簡直人神共憤啦

死者已矣,N咁多個月仲拎出黎講,係咪諗住7‧14鬼門開果陣等死者過黎搵佢!?

評分

參與人數 2威望 +6 收起 理由
龜龜ying + 3 功德無量
地獄火 + 3 熱心幫助

查看全部評分

回復

回復 君臨天下 的帖子

人地當你只係網上朋友,你就當人地係親密男女朋友,人地有個英俊靚仔男朋友,你仲以為人地對你呢隻肥版河童有野,都話你有認知障礙架啦.

自己又老又肥又地中海,好心就有番D自知自名啦,唔係以為會有個廿零歲妹妹仔受到你溝呀麻!?
回復

回復 君臨天下 的帖子

嘿嘿,原來你唔止有認知障礙,原來連個醜字都唔識寫...將近5張野既老男人,除非你好很有錢啦,唔係都好難有人會埋你身囉
回復

回復 君臨天下 的帖子

好心你就咪PO咁少啦,仲要冇日子....以我所以呢個應該未係有人用賣魚仔鬧人之前既...

睇清楚人地只當你係好朋友而已....你咪痴心認為人地當你係親密男女朋友啦..

加上以我所以你退壇宣言出埋POST都最少兩次啦...唔好拎D比人笑既所以證據出黎比人笑先得架
回復

回復 君臨天下 的帖子

你真係好很好笑,3年果個好明顯我唔等佢,爬文爬哂先拎出黎講嘛,智障
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 11:49
哈哈!豬精真係中意講大話,係之前DPost有講,係Pm又講,自己都唔用鏡照下自己個衰樣,有男人等妳三年,真 ...

你組織清楚先講啦╮(╯▽╰)╭
回復

回復 君臨天下 的帖子

其實你知唔知咩叫發死人財架?

如果真係唔知呢,就唔好成日拎出黎講,番鄉下讀多幾年書,真係知道咩叫發死人財先出黎啦

評分

龜龜ying + 3 熱心幫助

查看全部評分

回復

回復 龜龜ying 的帖子

係架,好多野係我地屈佢架!!

96年冇偷竊冇比人留案底

偷白盾果單野唔係佢做架

上哂報紙登哂樣都可以唔係佢黎架..

總之我地眼中既證據,對佢黎講都係屈佢架..

評分

查看全部評分

回復

回復 君臨天下 的帖子

你都好L笑,我約你架!?
係人都知果陣我同你唔L岩嘴型啦,唔L係個個都旨意我,我會出黎咩!?
一句話唔識電腦就大Q哂..出果DD錢就扮L哂大老虎咁,咪又係癈L一條...
好話唔好聽,你過黎有乜野建樹呀?搞破壞你就最叻架啦!
仲好意思拎出黎講...
真係唔怕神一般的對手 只怕豬一樣既隊友

評分

查看全部評分

回復

回復 龜龜ying 的帖子

算啦..條友擺明有被迫害妄想症
回復

回復 君臨天下 的帖子

你尻唔痕都唔吊豬肉啦
回復

回復 君臨天下 的帖子

就單憑你呢隻河童,睇黎要搵番個河童女先有得吉
回復

回復 君臨天下 的帖子

你搵到河童先講啦,河童得番你隻死剩種架喇

知你唔會臭架囉,你都冇尻既,仲要噴埋殺蟲水添,唔怪之得D河童死Q哂囉
回復

回復 君臨天下 的帖子

椰才花 係咩黎架!? 食得定睇得架!?

你鄉下好L遠架!?學好D中文先啦
回復

回復 君臨天下 的帖子

嘿嘿,你就算有尻,都應該只有針咁幼,仲要用放大鏡先睇得到
喇,咪話我屈你呀,有本事拎證據出黎反駁我,你支尻一定比針粗就真係比個叻你
回復