香港龜友論壇

標題: 投訴kahal玩針對!!!!!!!!! [打印本頁]

作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-5 22:43
標題: 投訴kahal玩針對!!!!!!!!!

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=7606,居然扣我分囖
呢個人已經唔系第一次針對我,同埋濫用職權!!!!還我公道!!!

作者: 肥貓樂樂    時間: 2011-8-5 23:08
其實一開始龜友就唔比人就咁用表情符號回po,同埋個po入面冇第2個都係咁做而冇比人扣分
點度有針對呢?.?
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-5 23:10
回復 肥貓樂樂 的帖子

我本身系想放埋條片,但第一次唔成功,系我改post幾秒之間就已經扣分了,洗唔洗啊!
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-5 23:12
回復 肥貓樂樂 的帖子

針對既意思系,呢條友唔系第一次玩野,之前試過ban我,又封我貼,扣我分,原因系我話過某間同距有關系既店
作者: 肥貓樂樂    時間: 2011-8-5 23:13
回復 SnappingTurtle 的帖子

但係你要明白我地版主冇可能每次扣分前都要問清楚先呀
有時有d咁既誤會都冇計
作者: rogeryan    時間: 2011-8-5 23:15
原來有仇口
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-5 23:31
回復 肥貓樂樂 的帖子

系啊,次次都系誤會,你覺得真系甘多誤會?一句誤會就可以解決所有問題?
作者: 肥貓樂樂    時間: 2011-8-5 23:39
回復 SnappingTurtle 的帖子

咁唔係你想點?
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-5 23:40
回復 肥貓樂樂 的帖子

上次單野條友連親自道歉都無啦,我有得想點姐,最好就米比呢D人做版主囖
作者: 一夜白髮    時間: 2011-8-6 00:46
今次我唔覺得有咩問題...
最小佢寫既扣分原因係好合理...

禁止表情回文.....
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:23
回復 一夜白髮 的帖子

我本身系想放埋條片,但第一次唔成功,系我改post幾秒之間就已經扣分了,洗唔洗啊!
作者: kahal22204    時間: 2011-8-6 11:24

:)有咩問題?
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:25
回復 kahal22204 的帖子

米玩野
作者: Dicken    時間: 2011-8-6 11:26
咁你的確做錯,冇得抵賴...
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:27
回復 Dicken 的帖子

甘之前果D呢,呢條友道歉都無個,今次我都解釋清楚啦,我本身系想放埋條片,但第一次唔成功,系我改post幾秒之間就已經扣分了
作者: kahal22204    時間: 2011-8-6 11:28
係針對你就唔會扣你一分咁少啦
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:32

我唔系距扣分之后加片的,我講系上次封我貼果單,無道歉
作者: Dicken    時間: 2011-8-6 11:35
SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:32

我唔系距扣分之后加片的,我講系上次封我貼果單,無道歉 ...

龜痴之前講到明,會影響到論壇...

你個Post不但煽風點火,仲整到間舖個名臭晒,你又有冇同人道歉?
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:38

我個post系一個投票,人人都有份投,唔通人人都要道歉?講野用下腦啦
作者: Dicken    時間: 2011-8-6 11:41
SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:38

我個post系一個投票,人人都有份投,唔通人人都要道歉?講野用下腦啦 ...

咁你諗下如果你唔開Post,係咪咩事都冇?

你成日鬧人做版主做到咁,比你做又好得幾多?
作者: kahal22204    時間: 2011-8-6 11:42
SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:38

我個post系一個投票,人人都有份投,唔通人人都要道歉?講野用下腦啦 ...

用下腦啦,封你ac果次如果係針對你我就封左你ip啦
今次扣你分又係你唔岩,放片唔成功?真相係點自己知;p
我係針對你的話會唔會扣你1分咁少呢?
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:42

我開果個post根本無問題,龜癡之后都話呢個post無問題,系kahal自己懶醒封貼
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:44

你果次跟本唔應該ban我
作者: Dicken    時間: 2011-8-6 11:44
SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:42

我開果個post根本無問題,龜癡之后都話呢個post無問題,系kahal自己懶醒封貼 ...

唔同你晒時間,你連自己錯邊都唔知!
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:45

系啊,你對我錯
作者: kahal22204    時間: 2011-8-6 11:46
SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:44

你果次跟本唔應該ban我

咁今次呢傻豬:)?
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 11:47

今次你擺明系想扣我分,玩野
作者: 龜痴    時間: 2011-8-6 12:31
SNAPPING TURTLE:
玩夠喇... KAHAL 上次係唔啱...
但係今次我真係唔覺得佢有問題... 因為一般規矩係用表情來回覆是會扣一分的...
你可以問點解佢唔扣其他人分剩係扣你一個人分...
但呢個問題跟你亂過馬路俾警察捉到後...
問警察叔叔點解成街都係人亂過馬路, 偏偏要捉你一個一樣...
呢類問題係完全無意義的...

上次係投訴開了 7 個 POST... 我刪了 6 個...
今次你投訴開了 2 個 POST... 其他版主亦幫你刪了 1 個...
我最後一次重申... 投訴時開一個 POST 便可... 重覆發帖一樣是可以扣你分的...
你次次開十幾個 POST 來投訴...
又把交易區中的罵戰轉貼入聊天室...
在管理人眼中只覺得你在攪事... 完全唔覺得你有道理...

KAHAL 上次係唔啱... 我已經向他訓示不要再針對你...
而我上次約佢出來已經無請佢食野... 佢已經得到應有的懲罰...
你成日叫我做野... 你想我做咩野???
打到佢永久傷殘??? 定係殺左佢???
不如你明確講聲少少你想我點... 我睇下可唔可行...
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-8-6 16:35

回復 龜痴 的帖子

MSN吧

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2