香港龜友論壇

標題: 寵寵郵輪碼頭華麗嘉年華 [打印本頁]

作者: wongfafa    時間: 2015-11-7 19:40
標題: 寵寵郵輪碼頭華麗嘉年華

展會日期 Date               :2015年12月4-6 日 (星期五至日) 4 -6 December 2015,  (Friday - Sunday)
作者: kakaihk    時間: 2015-11-7 19:44
嘉年華
作者: Reason    時間: 2015-11-7 19:55
可吾可以帶埋隻狗去?
作者: wongfafa    時間: 2015-11-7 21:04
Reason 發表於 2015-11-7 19:55
可吾可以帶埋隻狗去?
8.   攜帶寵物人士請管束閣下帶來的寵物,若閣下遺失寵物、其寵物襲擊/傷害他人或動物,閣下或將會被檢控及須任責任。
       -    攜來狗隻: 必須已植入晶片、注射預防狂犬病疫苗及領牌,並以狗帶牽引。體重20公斤或以上的狗隻,須以長度不超過2米的             狗帶牽引,倘其犬隻具攻擊性,應戴上口罩。
       -    攜來貓隻: 必須帶同針紙證明已注射疫苗。
       -    攜來鳥類: 必須於入口接受檢查並被確認為符合入場安全之標準。

作者: PIGMAN503    時間: 2015-11-8 12:55
好呀!約埋-起去
作者: hung1106.c    時間: 2015-11-8 17:04

作者: hung1106.c    時間: 2015-11-8 17:05
帶龜去可以嗎?
作者: wongfafa    時間: 2015-11-8 22:05
hung1106.c 發表於 2015-11-8 17:05
帶龜去可以嗎?

應該都可以,因為主打都包括水族,但唔一定有地方放龜
作者: wongfafa    時間: 2015-11-8 22:10
PIGMAN503 發表於 2015-11-8 12:55
好呀!約埋-起去

好似可以即場購票
作者: 鬼鈴音    時間: 2015-11-9 16:05
師兄 : 何處買到門票? 價目多少?請問有冇購買位呢?
作者: wongfafa    時間: 2015-11-9 17:10
鬼鈴音 發表於 2015-11-9 16:05
師兄 : 何處買到門票? 價目多少?請問有冇購買位呢?
票價Ticket Price            :HK$40(即場售票Onsite) , HK$30(預售Pre-sale )

作者: 鬼鈴音    時間: 2015-11-9 20:15
wongfafa 發表於 2015-11-9 17:10

票何處何買到?

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2