samuelyam 發表於 2013-11-26 19:32:08

家有愛寵 !!

家中愛寵,現有九隻。天天都開心快樂^^

lamchiukei 發表於 2013-11-26 19:47:16

samuelyam 發表於 2013-11-26 19:32 static/image/common/back.gif
家中愛寵,現有九隻。天天都開心快樂^^

冇水龟照?

samuelyam 發表於 2013-11-26 19:49:36

lamchiukei 發表於 2013-11-26 19:47 static/image/common/back.gif
冇水龟照?

我冇養水龜架~~~因為屋企人唔比~話覺得會有味道

JACKTONG 發表於 2013-11-26 20:01:04

顧唔顧到咁多呀{:142:}

samuelyam 發表於 2013-11-26 20:13:31

JACKTONG 發表於 2013-11-26 20:01 static/image/common/back.gif
顧唔顧到咁多呀

冇問題呀!!! {:96:}因為其實陸龜最主要係朝早抽一個鐘同佢地浸水同餵野比佢地食,我出門口前可以完成{:99:}; 刺蝟基本上冇咩野搞,係得閒清理下,執下大便,平時日頭佢都係成日瞓,夜晚先出動我就同佢玩{:99:}。兩隻狗狗基本上十一年黎都係比工人打理,同佢地落街,我淨係負責同佢地玩同埋間唔中夜晚同佢地落街散步{:108:}LOVE BIRD係我屋企人養,同我唔係好FRIEND好怕羞{:110:}所以我都好少同佢影相

金金 發表於 2013-11-27 00:09:07

樂也融融{:1_1:}

LCBMO 發表於 2013-11-27 10:12:38

好多寵物呀!師兄你邊有時間照顧佢地。{:85:}

samuelyam 發表於 2013-11-27 10:59:36

金金 發表於 2013-11-27 00:09 static/image/common/back.gif
樂也融融

thanks師兄!!!!!!HAPPY LIFE^^{:99:}

samuelyam 發表於 2013-11-27 11:00:40

LCBMO 發表於 2013-11-27 10:12 static/image/common/back.gif
好多寵物呀!師兄你邊有時間照顧佢地。

冇問題呀!!! {:109:}因為其實陸龜最主要係朝早抽一個鐘同佢地浸水同餵野比佢地食,我出門口前可以完成;{:99:} 刺蝟基本上冇咩野搞,係得閒清理下,執下大便,平時日頭佢都係成日瞓,夜晚先出動我就同佢玩{:109:}。兩隻狗狗基本上十一年黎都係比工人打理,同佢地落街,我淨係負責同佢地玩同埋間唔中夜晚同佢地落街散步{:108:}LOVE BIRD係我屋企人養,同我唔係好FRIEND{:110:}好怕羞所以我都好少同佢影相
頁: [1]
查看完整版本: 家有愛寵 !!