wel524 發表於 2013-6-26 15:16:34

(取消活動)29/6 & 30/6 天水圍曬龜日

活動日期: 6月29日(星期六) / 6月30日(星期日) (未決定,可能是但一日)
集合時間: 下午3點30分-5點正
曬龜地點: 天水圍公園(打算今次係面向噴水池右邊上樓梯既涼亭)
集合地點: 天水圍公園中央噴水池廣場 (近兩幢銀座商場中間出口)
集合地點去法:http://www.lcsd.gov.hk/parks/tswp/b5/acc.html

歡迎不同人士參與
如有興趣既ching/C姐, 為方便會合, 麻煩請 PM 電話...thx!

如果不足4人參與打算取消活動

6月29日(星期六)參與名單:

取消活動

6月30日(星期日)參與名單:

取消活動

wel524 發表於 2013-6-28 13:42:47

請問仲有無c兄C姐想去???

c87654 發表於 2013-6-28 17:02:39

回復 wel524 的帖子

要開工

肥文 發表於 2013-6-28 22:45:14

我好想去牙- -要做野- -我d龜訌唔多成年味帶過佢地出去哂命-3-

kuen少 發表於 2013-6-28 23:25:21

我都要開工,去唔到:'(

wel524 發表於 2013-6-29 00:28:29

回復 肥文 的帖子

生意興隆{:89:}, 睇黎就快發達, 到時可以入多幾隻成年龜
(其實真係好尷尬唔知恭唔恭喜C兄好, 因為生意好代表有好多龜88:'( )

wel524 發表於 2013-6-29 00:29:15

回復 kuen少 的帖子

下個月啦~~:D C兄下個月邊日得閒

nickcwsf 發表於 2013-6-29 03:52:20

想問下咁多位C兄用斬野拎隻龜出街:funk:

wel524 發表於 2013-6-29 14:59:29

回復 nickcwsf 的帖子

斬野???? {:112:}請問係咪想問用咩拎隻龜出街?今日可能太急未有人PM話去, 所以我晏少少屋企附近曬

ninjaturtle 發表於 2013-6-29 15:09:15

wel524 發表於 2013-6-29 14:59 static/image/common/back.gif
回復 nickcwsf 的帖子

斬野???? 水龜箱龜陸龜? 今日可能太急未有人PM話去, 所以我晏少少屋企附近曬 ...

個師兄想話用乜嘢掛

wel524 發表於 2013-6-29 15:26:39

回復 ninjaturtle 的帖子

哦, THX~
水龜箱龜陸龜都可以用箱帶出街
(如果担心, 路途撞親, 可以放一D不脫色廢紙入去),
見過有C兄C姐用鞋盒帶陸龜出街, 都好方便,
如担心水龜太熱脫水, 可以用濕毛巾墊底,
不論水龜箱龜陸龜, 最好帶定一支水, 去到曬龜地點, 水龜耐唔耐浸水噴水, 箱龜陸龜可以飲水

ninjaturtle 發表於 2013-6-29 15:29:17

wel524 發表於 2013-6-29 15:26 static/image/common/back.gif

哦, THX~

師兄幾時再搞呀

wel524 發表於 2013-6-29 15:35:56

我都想快D, 不過要睇下其他C兄C姐邊日得閒, 今次早幾日通知好似太趕, 大家都未知@@

C兄邊日得閒?? 其實我聽日都會拎D龜係屋企附近曬, 有興趣唔介意可以一齊, 電話地點PM傾

ninjaturtle 發表於 2013-6-29 15:39:11

wel524 發表於 2013-6-29 15:35 static/image/common/back.gif

我都想快D, 不過要睇下其他C兄C姐邊日得閒, 今次早幾日通知好似太趕, 大家都未知 ...

星期一先得閒

kevinli0909 發表於 2013-6-29 23:54:47

多謝邀請,但我去唔到{:100:}

wel524 發表於 2013-6-30 00:04:27

回復 kevinli0909 的帖子

唔緊要, 下次應該8月

seira2242527 發表於 2013-7-6 13:55:19

哎呀 :o 我咁遲先睇到 :(

wel524 發表於 2013-7-7 01:34:00

回復 seira2242527 的帖子

咁遲睇到{:86:} 好耐無見啦~~
打算八月再搵日搞活動一齊曬, 打算周日, C姐邊日得閒呀???

seira2242527 發表於 2013-7-8 09:24:26

wel524 發表於 2013-7-7 01:34 static/image/common/back.gif
回復 seira2242527 的帖子

咁遲睇到 好耐無見啦~~

周日都ok架~ 周六都得
頁: [1]
查看完整版本: (取消活動)29/6 & 30/6 天水圍曬龜日