602151 發表於 2013-6-10 18:08:30

好耐無幫仔女影相喇~

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=image&aid=163497&size=300x300&key=1491eL4rYFgstZSC9c66JtQJ5KwLiTxSOsjSH59gc8hQsm4q28Io02U7ow&nocache=yes&type=fixnone

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=image&aid=163512&size=300x300&key=5764oILjMU8kyBptVnjoANnfp4h2cz4pSjhXIa2t95mPsFe0Z91r2LmEPg&nocache=yes&type=fixnone

長毛 發表於 2013-6-10 18:12:22

大家庭,好多仔女!{:99:}

icaicayin 發表於 2013-6-10 18:18:10

見到師姐D龜咁大隻...
再望下我自己果隻...差太遠了....:L

lamchiukei 發表於 2013-6-10 18:24:48

隻巴西D指甲過長。

森山 發表於 2013-6-10 18:29:44

好可愛牙~C姐一定俾左好多心機同愛心!

dpok33456 發表於 2013-6-10 18:53:44

好羨慕你 咁多龜一齊泥混養都唔打架   而且D大龜又唔蝦D細龜:D

icaicayin 發表於 2013-6-10 18:56:18

dpok33456 發表於 2013-6-10 18:53 static/image/common/back.gif
好羨慕你 咁多龜一齊泥養都唔打架   而且D大龜又唔蝦D細龜

係啦....我隻巴西惡到死....又要聊隻草又要咬人...

龜大仙 發表於 2013-6-10 19:17:08

回復 602151 的帖子

師姐代我祝龜龜端午節快樂{:99:}

ex903 發表於 2013-6-10 19:21:05

龜籽好倖福 有兩個大保鏢{:109:}{:109:}

dpok33456 發表於 2013-6-10 19:22:09

回復 dpok33456 的帖子

我見到你成家咁幸福,我有D衝動想將D細龜同大龜擺埋一齊養,但又驚會打架:'(

wel524 發表於 2013-6-10 19:25:03

哇, 好多龜{:99:}, 大龜疊大龜會唔會走龜?? 隻大大好似好努力咁幫緊D小朋友逃走{:108:}

602151 發表於 2013-6-10 21:06:23

wel524 發表於 2013-6-10 19:25 static/image/common/back.gif
哇, 好多龜, 大龜疊大龜會唔會走龜?? 隻大大好似好努力咁幫緊D小朋友逃走 ...

請放心,唔會走龜,因為我响側邊放咗好多器皿响到,圍住缸邊欄到實,佢地走唔到的。
不過,話時話,佢地無企圖出走紀錄,佢地時時刻刻都忙住一齊玩{:122:},玩到好癲,佢地唔想走,我覺得龜龜佢地係認得其他龜龜的

wel524 發表於 2013-6-10 21:17:19

回復 602151 的帖子

好食好住自然唔會走佬:D

君臨天下 發表於 2013-6-11 00:34:48

隻大巴西好似係公呢喎?又話係女?:lol

地獄火 發表於 2013-6-11 00:39:33

巴西龜樂園{:105:}

地獄火 發表於 2013-6-11 01:07:03

d 爪 1 樣長

colala 發表於 2013-6-11 01:37:00

精彩精彩!真係心血的回報 :D:D:D

602151 發表於 2013-6-11 07:44:30

君臨天下 發表於 2013-6-11 00:34 static/image/common/back.gif
隻大巴西好似係公呢喎?又話係女?
獨立單人影果隻大巴西花生餅真係女仔,响岸上面縮頭及有反殼情況果隻係巴西公哥斯拉{:105:}
頁: [1]
查看完整版本: 好耐無幫仔女影相喇~