wel524 發表於 2012-6-24 19:34:15

[活動取消] 6月28日(星期四)天水圍曬龜日

等左成個星期, 今日一翻天文台, 今個周四將會係一個大好天(唔知真定假)
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm

活動日期: 6月28日(星期四)
集合時間: 下午2點-4點
曬龜地點: 天水圍公園
集合地點: 天水圍圖書館門口 蟲蟲椅上, 可以坐住等;P

集合地點去法:
http://www.hkpl.gov.hk/tc_chi/lo ... ntr/library_36.html
西鐵(天水圍站)--> 再轉乘輕鐵705(銀座站下車)---->下車后見到最大既商場門口行入去,上扶手電梯就會見到圖書館門口既蟲蟲椅, 即馬會樓上

請有興趣既ching示意表態...thx!
歡迎帶龜 / 不帶龜 人士, 歡迎無聊幫手放龜睇龜既龜友(極需要);P

(經商議后,因人數過少,所以決定取消活動,希望下次再有機會,thx!)

參與龜友: 暫時只有3人
wel524
c87654
wongbb10

可能出席:
Dick_Neo

若當天天氣情況惡劣,活動需要取消,會在此帖首頁 & 直接用電話在活動前兩小時通知, 請各位留意

c87654 發表於 2012-6-24 19:54:30

wel524 發表於 2012-6-24 19:34 static/image/common/back.gif
等左成個星期, 今日一翻天文台, 今個周四將會係一個大好天(唔知真定假)
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/curr ...

我去~~~~~~~~~~我果日得~~~~^@^~~~~~~~~~~{:105:}

wongbb10 發表於 2012-6-24 19:54:36

支持..我都住天水圍.
仲要岩岩入左豹龜..
想問要帶d咩去?:loveliness:

c87654 發表於 2012-6-24 20:01:10

回復 wongbb10 的帖子

{:105:}帶龜~~~~帶紙巾~~~~帶水~~~~可帶菜~~~帶自己~~~^@^~~~~~~~~~~

wongbb10 發表於 2012-6-24 20:07:09

{:105:}
thanks果日見喇

c87654 發表於 2012-6-24 20:29:57

不見不散{:93:}

kuen少 發表於 2012-6-24 21:44:36

我--------------------------------------------------------------------------------------------            

---- 要返工{:86:}

pandagift 發表於 2012-6-24 22:02:17

要上陸{:84:}{:120:}

wel524 發表於 2012-6-24 22:35:14

回復 c87654 的帖子

歡迎{:109:} 到時見

wel524 發表於 2012-6-24 22:36:29

歡迎~~, 我見好多都係天水圍同好, 到時見啦:handshake
陸龜我都唔知;P 我屋企得水龜

wel524 發表於 2012-6-24 22:38:18

回復 kuen少 的帖子

哈哈...周日天文台話落雨;P 下次有機會先啦

wel524 發表於 2012-6-24 22:39:07

回復 pandagift 的帖子

要上陸??--?=要上大陸???{:112:}

wongbb10 發表於 2012-6-24 22:44:29

近期d天氣真係好飄忽
聽早都約左fd去濕地放龜.{:108:}

wel524 發表於 2012-6-24 22:47:23

上次有位ching打過去問, 果位職員答: 唔可以帶龜入去:L (不過你當無聽過;P) 真係可以帶得入嗎?? 唔方便 or方便既話可以pm講:D

Dick_Neo 發表於 2012-6-25 01:32:22

有可能出席

wel524 發表於 2012-6-25 01:53:08

回復 Dick_Neo 的帖子

希望你黎啦, 多d人參與好玩d, 仲可以幫我手睇龜;P

sumyu 發表於 2012-6-25 07:47:08

我放三點九...去到岩岩完...TOT

wel524 發表於 2012-6-25 08:07:35

回復 sumyu 的帖子

考完試仲要返下午? 你間學校好嚴, 好多都應該會放早=口=

sumyu 發表於 2012-6-25 08:33:44

wel524 發表於 2012-6-25 08:07 static/image/common/back.gif
回復 sumyu 的帖子

考完試仲要返下午? 你間學校好嚴, 好多都應該會放早=口=

對卷日\囗/
對完卷高中仲番去hea~~~~
都唔知佢想點...

kevinli0909 發表於 2012-6-25 09:12:12

果日可能要見工{:100:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: [活動取消] 6月28日(星期四)天水圍曬龜日