婷婷 發表於 2012-5-29 17:08:04

婷婷的~~小天使

獻給女兒~圈圈(15/6/2011倦了...走了...)
離開我差不多一年...今天將送給您的影片重新再做,雖然眼淚仍停不了......
您在我生命中既出現,仿如上天賜給我既小天使~
感激您伴著我和一直守護.在那八年裡,給予無盡的愛與回憶...多謝您{:161:}
5lbu8vJfhpI

ali 發表於 2012-5-29 17:12:51

感動!{:110:}製作得好好!小天使而家一定好開心!

seira2242527 發表於 2012-5-29 17:16:53

看到我掉眼淚啦:'(:'(好感動~
其實是看得到的 你看得到她的照片~
聽到的~ 她就在風中各你傳遞訊息...
感覺到的.她仍然一宜在妳身邊守護著妳....

天父會好好照顧佢架啦~ 佢都唔想媽咪會變鼻梯蟲 {:161:}

flower07223 發表於 2012-5-29 17:17:29

婷婷:'(:'(:'(

6龜 發表於 2012-5-29 17:22:05

c姐 係咩痛走?呢種心情我絕對好明白,2007年走左隻美短(5歲), 2010年8月走左隻直耳(係美短個妹妹8歲),同年11月走左隻家貓(10歲)3個月我走兩隻:'(我地要學識放鬆{:1_1:}

婷婷 發表於 2012-5-29 17:24:13

回復 ali 的帖子

多謝~
我知道佢响彩虹橋好開心:loveliness:

yuk郁 發表於 2012-5-29 17:24:52

:'(好感動呀…我差d喊:'(…
佢o係你身邊過著世上最幸福既日子…
即使離開左 佢都唔會忘記你架:loveliness:

婷婷 發表於 2012-5-29 17:34:29

seira2242527 發表於 2012-5-29 17:16 static/image/common/back.gif
看到我掉眼淚啦好感動~
其實是看得到的 你看得到她的照片~
聽到的~ 她就在風中各你傳遞訊息...

上年整喊咗好多客同朋友,
因為我間中會帶小圈返鋪,客人都認識...
當時我除咗日常生活,其他時間就匿左响廁所一個禮拜...

婷婷 發表於 2012-5-29 17:36:02

flower07223 發表於 2012-5-29 17:17 static/image/common/back.gif
婷婷

婷婷都喊完喇:loveliness:

seira2242527 發表於 2012-5-29 17:38:00

回復 婷婷 的帖子

嗯....小圈會知道你的心意~
點解我會講佢一直會起你身邊呢...
因為我送綠綠走果時有陣風吹過... 似係同我講緊野 {:105:}

www 發表於 2012-5-29 17:50:46

小天使一定好開心!{:99:}

婷婷 發表於 2012-5-29 17:57:22

6龜 發表於 2012-5-29 17:22 http://www.hkturtle.org/static/image/common/back.gif
c姐 係咩痛走?呢種心情我絕對好明白,2007年走左隻美短(5歲), 2010年8月走左隻直耳(係美短個妹妹8歲), ...

小圈心臟病三年幾,期間有兩次手術都捱過左,
最後一日,佢等我醒先開始離開,仲記得當時開咗氧氣樽,
call的士時,同叔叔係大叫"救命~快~唔該..."

小圈令我明白,
對待圈圈,已經做得好好,照顧足夠...
但當然可以更好,因為永遠無最好...所以我學懂放鬆了:loveliness:
你d貓貓點解走既?

婷婷 發表於 2012-5-29 18:04:57

yuk郁 發表於 2012-5-29 17:24 static/image/common/back.gif
好感動呀…我差d喊…
佢o係你身邊過著世上最幸福既日子…
即使離開左 佢都唔會忘記你架 ...

我d朋友成日話我同佢好似樣架;P
吻佢/摸佢既每種感覺,我依然記得,
曾經害怕忘記...好想搵番同色同品種,
如果有緣遇上~好想同圈圈"再說一次,我愛您"...

婷婷 發表於 2012-5-29 18:06:56

www 發表於 2012-5-29 17:50 static/image/common/back.gif
小天使一定好開心!

係啊,傳心術師話,小天使要我記住佢最燦爛既笑容:loveliness:

YOYOMAN 發表於 2012-5-29 18:07:21

多謝分享~~感動~{:86:}

婷婷 發表於 2012-5-29 18:13:15

seira2242527 發表於 2012-5-29 17:38 static/image/common/back.gif
回復 婷婷 的帖子

嗯....小圈會知道你的心意~

離開後,屋企其他狗有示意小圈响屋企,
佢叫我望入細房,有時叫我跟佢出廳,
係我會聽/見過其他,但圈圈只有一朝面貼面既感覺,
哈哈...我有怪自己無鬼用,睇佢唔到...

seira2242527 發表於 2012-5-29 18:14:49

婷婷 發表於 2012-5-29 18:13 static/image/common/back.gif
離開後,屋企其他狗有示意小圈响屋企,
佢叫我望入細房,有時叫我跟佢出廳,
係我會聽/見過其他,但圈圈只有一 ...

我覺得睇唔到會好d....睇到唔會仲驚咩....睇到佢...可能會睇到埋其他 {:90:} 嗚 {:111:}

婷婷 發表於 2012-5-29 18:18:09

YOYOMAN 發表於 2012-5-29 18:07 static/image/common/back.gif
多謝分享~~感動~

恩~上年整時喪喊,今次兩行眼淚冷靜咗好多喇:loveliness:
唔駛客氣,希望大家珍惜相處既時刻~

婷婷 發表於 2012-5-29 18:21:48

seira2242527 發表於 2012-5-29 18:14 static/image/common/back.gif
我覺得睇唔到會好d....睇到唔會仲驚咩....睇到佢...可能會睇到埋其他嗚...

以前有隻bb狗瘟走咗,
我返屋企時,打開走廊門入房,聽過佢既叫聲.
我遇對呢d,已經去到幾冷靜:L

seira2242527 發表於 2012-5-29 18:25:10

回復 婷婷 的帖子

......真係好冷靜wo咁{:90:} 你肯定冇聽錯都唔講得有問題{:107:} 俾著我一早嚇到雞飛狗走 {:111:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 婷婷的~~小天使