poh 發表於 2012-5-12 00:29:03

(買賣黃緣都入黎)懷念黃緣及好朋友

懷念黃緣及好朋友,詳情入去我的個人空間,我真係好少好朋友

(還有好多病黃緣未推出市場,要唔中招,又唔想這班人得益,好簡單,近排要買黃緣的師兄小心D,有懷疑唔好要,如你唔要,佢D龜如真係有病,過一排都唔掂,損失唔係你,係個班友){:101:}

地獄火 發表於 2012-5-12 00:52:28

其實你係咪因價錢平先至買左隻病緣{:112:}

poh 發表於 2012-5-12 00:56:33

回復 地獄火 的帖子

你又係有利益,好難講平定貴囉$1300/隻7cm,$50一餐飯平定貴,屎唔駛錢食唔食???

poh 發表於 2012-5-12 01:00:59

師兄!你有冇黃緣賣?賣幾錢thx....................

地獄火 發表於 2012-5-12 01:05:00

poh 發表於 2012-5-12 00:56 static/image/common/back.gif
回復 地獄火 的帖子

你又係有利益,好難講平定貴囉$1300/隻7cm,$50一餐飯平定貴,屎唔駛錢食唔食??? ...

狗口長不出象牙{:107:}
不過$1300.真係 5 平,勉勉強強都夠我用車 10 日,我食飯有時$12.~$28.,有時$150.~$400.,所以 5 清楚 $50一餐飯係平定貴,屎就留番比龜食,因龜最愛食屎,對龜有益{:93:}

地獄火 發表於 2012-5-12 01:09:37

poh 發表於 2012-5-12 01:00 static/image/common/back.gif
師兄!你有冇黃緣賣?賣幾錢thx....................

我等住一千幾佰萬買樓,但 5 等住一千幾佰開飯,你出魚街買緣 la{:107:}

poh 發表於 2012-5-12 01:14:51

回復 地獄火 的帖子

狗口真係長不出象牙.人口都可能只識放屁,支筆無墨水{:87:}

地獄火 發表於 2012-5-12 01:20:05

poh 發表於 2012-5-12 01:14 static/image/common/back.gif
回復 地獄火 的帖子

狗口真係長不出象牙.人口都可能只識放屁,支筆無墨水 ...

$2800. ~ $3800.一隻都比 5 起,學咩人養野{:107:}

poh 發表於 2012-5-12 01:22:16

見你裝扮,以為你都係龜公(唔好意思係龜販),對唔住,誤會左對唔住{:110:}

poh 發表於 2012-5-12 01:27:04

原來真係有龜賣,無誤會到,咁有冇啤酒樽賣呀??{:118:}

dreamLS 發表於 2012-5-12 02:37:12

超低能....個個講嘢都係一伙....哈哈{:87:}

dreamLS 發表於 2012-5-12 02:46:28

地獄火 發表於 2012-5-12 01:05 static/image/common/back.gif
狗口長不出象牙
不過$1300.真係 5 平,勉勉強強都夠我用車 10 日,我食飯有時$12.~$28.,有時$150.~$ ...

C HING....啋呢D人都降低自己人格啦{:107:}

dreamLS 發表於 2012-5-12 02:49:09

地獄火 發表於 2012-5-12 01:20 static/image/common/back.gif
$2800. ~ $3800.一隻都比 5 起,學咩人養野

嘩~~~分分鐘係某人架半個月人工丫{:108:}

地獄火 發表於 2012-5-12 02:51:08

dreamLS 發表於 2012-5-12 02:46 static/image/common/back.gif
C HING....啋呢D人都降低自己人格啦

係我自己拿屎上身,我都係收聲去餵龜算{:107:}

dreamLS 發表於 2012-5-12 02:59:54

地獄火 發表於 2012-5-12 02:51 static/image/common/back.gif
係我自己拿屎上身,我都係收聲去餵龜算

C HING ~ 呢到你大家架平台
係人都可以出聲架啦
係某D人神經病發啫
下次開POST打明"唔BUY我者勿發言"
咁咪冇事囉{:108:}

地獄火 發表於 2012-5-12 03:10:33

dreamLS 發表於 2012-5-12 02:59 static/image/common/back.gif
C HING ~ 呢到你大家架平台
係人都可以出聲架啦
係某D人神經病發啫

其實佢本身係受害者,理應體諒,不過第一句就劈埋 lai,呢度我 5 再回 la{:107:}

鱷君 發表於 2012-5-12 03:14:04

地獄火 發表於 2012-5-12 01:20 static/image/common/back.gif
$2800. ~ $3800.一隻都比 5 起,學咩人養野

師兄,呢點咁既死人小學雞你咪理佢啦!!!
頁: [1]
查看完整版本: (買賣黃緣都入黎)懷念黃緣及好朋友