Nick 發表於 2011-10-28 03:45:28

星B懷疑自殺....

我隻星B...食得訓得疴得..噚日男友放工返屋企..
見隻星離奇死亡..
死得仲要好得人驚..
話說我地有兩杯水放係箱入面... 唔係俾佢地飲的.
我地另外有大細水盆俾佢地用...

但係... 隻星係倒樹蔥咁將佢自己個頭浸係水入面..........................流曬鼻血咁死的.......................
點解會咁............

佢死前一日, 我仲帶佢曬太陽..我仲話佢行得好快...鍾意去爬山...
點知..........................{:86:}

Johannchan 發表於 2011-10-28 03:53:07

如果我冇記錯, 你兩"公婆"已經係第二隻龜B死亡事件......真係慘!!!係唔係之前隻龜B返黎搵替身???!!!

死得好慘啊....

R.I.P.......

節哀順便啦......呢期係星B死亡期......大把星B在下面陪佢

花次郎 發表於 2011-10-28 04:35:05

R.I.P.{:142:}

Nick 發表於 2011-10-28 05:19:49

回復 Johannchan 的帖子

師兄…我同男友真係兩公婆…當日用左男友個名開a/c,不過我成日出帖之嘛…我是女孩來的{:99:}
之前隻豹係意外死的…
今次隻星真係唔知點解…仲要死得咁恐怖…好在我見唔到…
如果隻盾有咩事…我諗我同男友都唔再養啦……

烏龜的 發表於 2011-10-28 06:21:01

我諗係佢鐘意爬嘅關係 爬左去你set比佢嘅陷阱而死架啦=_=
你低估左佢地爬嘅能力......

RIP~

Norrishill 發表於 2011-10-28 06:26:07

兩杯水仲放係箱入面?

eaglerx 發表於 2011-10-28 10:23:00

你都講到明是只龜個頭插左入杯水入邊,。甘,,:dizzy::dizzy: 

Nick 發表於 2011-10-28 11:24:19

回復 烏龜的 的帖子

但個水杯放左成個月...佢地之前都只係係杯邊訓咋...........
佢地都唔夠高爬....
除非............佢企左係隻盾上面............再爬左入去...
隻星平時都唔願郁...............
唉.....

Nick 發表於 2011-10-28 11:24:41

回復 Norrishill 的帖子

即刻拎走左啦.....

Nick 發表於 2011-10-28 11:25:36

回復 eaglerx 的帖子

我無見到, 但男友話佢似係俾人捉左倒轉放入水杯咁.............
隻星都唔知係失足定自殺...

美國隊長 發表於 2011-10-28 11:32:43

{:101:}有個教訓,下次唔會再犯!再努力吧!

阿豪 發表於 2011-10-28 11:44:20

R.I.P. :(:(

ktagooaghk 發表於 2011-10-28 11:49:10

R.I.P.:Q

D-hero 發表於 2011-10-28 12:02:10

R.I.P
星真係好爬得.....我而家水兜都係落一半水明知佢鍾意玩水..... 咁C兄你仲入唔入星@@??

tscwky 發表於 2011-10-28 12:34:03

唔好灰心,吸收今次教訓,好好照顧隻盾{:96:}

福祿壽 發表於 2011-10-28 12:40:35

倒樹蔥?? anyway.... R.I.P.

htt1222 發表於 2011-10-28 13:18:29

R.I.P. !!!

woody 發表於 2011-10-28 18:43:45

R.I.P....:'(

chim 發表於 2011-10-28 20:27:06

家居陷阱???
Rest in peace....{:86:}

Johannchan 發表於 2011-10-29 01:22:39

Nick 發表於 2011-10-28 05:19 static/image/common/back.gif
回復 Johannchan 的帖子

師兄…我同男友真係兩公婆…當日用左男友個名開a/c,不過我成日出帖之嘛…我是女孩 ...

盾好難死, 如果你隻盾都將死埋, 你真係要暫時放棄養龜...加油....
頁: [1] 2
查看完整版本: 星B懷疑自殺....