鬼鈴音 發表於 2016-8-1 08:48:39

救命【11】

【十億】在7月30日去咗覆診 {:99:} ~ 余醫生對我說 : 【十億】病情進展得非常之好,牠的底甲的洞洞慢慢地縫合 {:105:} ,而今日再將底甲中間位旁的爛甲和爛肉完完全全清除,然後再照 X光 {:110:} ,這時余醫生對我說 : 你暫時在外面等等吧,我就出去等咗十分鐘左右,余醫生再次叫我入去看 X光 圖,他對我說 :【十億】近胃部的兩個傷口有收細的狀況,所以是好的表示 {:99:} ,給【十億】多一些時間,牠會慢慢好的,你現時祇需要幫【十億】消毒和揸藥就可以了,你同【十億】的努力一定有好的回報 {:96:} , 這樣【十億】一個月後回來覆診看看牠的情況,你出去外面等一等護士帶【十億】出來,大約等咗五分鐘,護士交還【十億】給我,這時我看看【十億】的底甲再一次出現兩個新的傷口【可見 ~ 有血位,但不多】{:86:} , 這時【十億】望着我 ~ 牠雖然痛,但活動能力也不錯,當時我有一種無法說出的安全感 {:99:},我同【十億】一齊努力不會放棄的,我哋一起加油吧 {:96:}{:96:}{:96:}

古羅洛斯 發表於 2016-8-1 10:42:41

{:96:}{:96:}恭喜哂!!!好好照顧十億啦!!!
btw,所以你賣必理痛廣告???哈哈{:108:}{:108:}開頭以為係十億嘅開食片嚟{:145:}{:145:}

swh 發表於 2016-8-1 11:03:23

努力…………!

seiraseira 發表於 2016-8-1 11:23:28

想問問佢電話係咩{:112:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-1 11:24:38

古羅洛斯 發表於 2016-8-1 10:42
恭喜哂!!!好好照顧十億啦!!!
btw,所以你賣必理痛廣告???哈哈開頭以為係十億嘅開 ...

師兄,多謝鼓勵,我同【十億】一齊努力 {:99:},是呀師兄,甚麼【廣告】 {:112:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-1 11:25:31

swh 發表於 2016-8-1 11:03
努力…………!

多謝關心{:99:}

古羅洛斯 發表於 2016-8-1 12:50:36

鬼鈴音 發表於 2016-8-1 11:24
師兄,多謝鼓勵,我同【十億】一齊努力 ,是呀師兄,甚麼【廣告】...

{:96:}{:96:}
我login前後睇你個post都喺你一大段文字底下有得睇youtube廣告,係賣必理痛,你睇唔到???{:112:}{:112:}唔知其他師兄睇唔睇到呢???{:130:}{:130:}

ccoobb 發表於 2016-8-1 12:52:51

健康最緊耍{:96:}

hkpc1 發表於 2016-8-1 17:23:17

{:96:} {:96:} {:96:}

sysysy 發表於 2016-8-1 21:16:15

師姐加油{:96:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:44:50

seiraseira 發表於 2016-8-1 11:23
想問問佢電話係咩

土瓜灣動物醫院 ~ Tel : 27119909

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:51:46

古羅洛斯 發表於 2016-8-1 12:50
我login前後睇你個post都喺你一大段文字底下有得睇youtube廣告,係賣必理痛,你睇唔到???{:11 ...

師兄,原來你指這些廣告,我在【7月10日 出過一個 post ~ 無聊的廣告】直至現在都是這樣,無奈{:83:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:53:05

ccoobb 發表於 2016-8-1 12:52
健康最緊耍

多謝師兄關心,謝謝{:99:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:54:03

ccoobb 發表於 2016-8-1 12:52
健康最緊耍

多謝師兄關心,謝謝{:99:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:55:07

hkpc1 發表於 2016-8-1 17:23

多謝關心{:99:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:57:35

sysysy 發表於 2016-8-1 21:16
師姐加油

師兄,一齊加油,照顧好寶寶{:99:}

古羅洛斯 發表於 2016-8-2 16:57:25

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 11:51
師兄,原來你指這些廣告,我在【7月10日 出過一個 post ~ 無聊的廣告】直至現在都是這樣,無奈   ...

但平時只係喺論壇左下角一忽仔嘅位置佔據,但今次直情係佔領咗你個post喎{:110:}{:110:}{:111:}{:111:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-2 23:15:03

古羅洛斯 發表於 2016-8-2 16:57
但平時只係喺論壇左下角一忽仔嘅位置佔據,但今次直情係佔領咗你個post喎 ...

喺呀!師兄 ~ 我覺得非常之煩 {:83:},因為我上論壇處看其他師兄姐放上來的圖片也很難看得清,因為廣告也跟著放大 {:83:} {:83:} {:83:}

陸龜 發表於 2016-8-3 14:07:19

努力我地支持你!{:96:}

鬼鈴音 發表於 2016-8-4 01:50:06

陸龜 發表於 2016-8-3 14:07
努力我地支持你!

師兄,我會{:96:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 救命【11】