鬼鈴音 發表於 2015-10-19 23:47:18

粗心大意的主人

我今日做咗位【粗心大意的主人】{:83:},遺失一隻聽話兼不咬主人的華麗鐘角蛙 ~ Lucky {:86:}{:88:}
我由2015年6月8日在漁佬水族購入 Lucky,當時牠身長 : 5.5cm,重量 : 23g,直至2015年10月14日,Lucky身長可達 9cm,體重128g,我這幾天決定咗 Lucky 今年不可以冬眠,只可以過冬,我安排咗一切的需要,現時我只有 {:86:}{:86:}{:86:} ,Lucky 你去咗何處 {:88:}

raymondcheng 發表於 2015-10-20 03:42:23

things happen!!!{:90:}{:90:}{:90:}

鬼鈴音 發表於 2015-10-20 17:41:31

raymondcheng 發表於 2015-10-20 03:42
things happen!!!

我昨日帶咗【全屋動物】出街曬太陽,但回家後發現盛載 Lucky 的箱打開咗,Lucky 就不見咗了 {:86:}
我今日清晨沿著昨日的路尋找 Lucky ,都是找不到 {:86:} {:88:}
Lucky 你去咗何處? {:86:} {:86:} {:86:} 最衰是我【粗心大意】才出現今時的情景,Lucky請你原諒主人,你去咗何處?????{:86:} {:86:} {:86:}

snake 發表於 2015-10-20 21:58:24

{:111:}{:100:}

raymondcheng 發表於 2015-10-20 23:42:34

鬼鈴音 發表於 2015-10-20 17:41
我昨日帶咗【全屋動物】出街曬太陽,但回家後發現盛載 Lucky 的箱打開咗,Lucky 就不見咗了
我今 ...

人都會犯錯的時候,我今年都晒死了一隻火焰苗啦!{:86:}
思過後,向前看吧!!!{:99:}
頁: [1]
查看完整版本: 粗心大意的主人