香港龜友論壇

樓主: 地獄火
打印 上一主題 下一主題

朋友的..........手錶系列

地獄火 發表於 2014-2-2 02:44
其實扒類我見 5 少 ga la,燒窿豬扒都見過,所以如我見到你應該 5 會彈開 ga
有 d 人真係當 ga 車係 ...

ching , 食過扒類夜粥wo! 放心啦~尼幾個月年紀大左,食好住好,人又開心,發福左唔少,走樣啦,

老婆唔可以亂上,小心為上,,,,,,

,貴車好似指定要腳幼靚女先上得咁,,,,以上特徵應該離我好遠
你好多貴車pk朋友呀~?
回復

你阿妹 發表於 2014-2-5 08:52
如陽光........
hi咩咁岩呀!
唔使痴漢都可以"巧合"

真係巧合 lai ga,我果日上午返左大 6 ,辦完事跟手去旺角轉小巴返家,咪順便去魚街睇下野 lor
回復

你阿妹 發表於 2014-2-5 09:05
ching , 食過扒類夜粥wo! 放心啦~尼幾個月年紀大左,食好住好,人又開心,發福左唔少,走樣啦,

老婆唔可以亂 ...

老左 5 梗要 ga,越老越多經驗 ma
我又細細聲講你 g la,貴價車冇乜女肯上車 ga,平價車仲多女上車 tim ar
我渣 porsche 同 benz 果陣,冇一條女都肯上車,反而渣 ga 日本房車同跑車,仲多女上車,你話 4 5 4
回復

地獄火 發表於 2014-2-5 17:15
老左 5 梗要 ga,越老越多經驗 ma
我又細細聲講你 g la,貴價車冇乜女肯上車 ga,平價車仲多女上車 t ...

男人唔係年紀愈大愈吸引妹妹仔?你今日食左未?

我諗大部份人唔上貴車就係怕出事lo!
hi花左,你叫佢倍,會破壞關係,...自己俾,又肉痛,荷包痛,

咁你快d轉架2手壞錢7啦~多女好多呀!
回復

你阿妹 發表於 2014-2-5 18:03
男人唔係年紀愈大愈吸引妹妹仔?你今日食左未?

我諗大部份人唔上貴車就係怕出事lo!

乜男人年紀愈大愈吸引妹妹仔 ga 我而家先 g ja
係女見到我都掉頭跑,見都見 5 到 ar,仲邊有得食 wor
好彩我而家買 d 車非常 cheap,點 hi 都 5 會肉痛 ga,隨便 hi la
回復

mui mui like old guy, becos old guy close to die.....
回復

地獄火 發表於 2014-2-5 19:53
乜男人年紀愈大愈吸引妹妹仔 ga 我而家先 g ja
係女見到我都掉頭跑,見都見 5 到 ar,仲邊有 ...

男人年紀愈大等於有事業,有本事,(個別失敗例子不作評論)

我相信囡囡見到你都掉頭跑,係因為你唔洗頭,唔沖涼(如ICON圖示)

改張ICON做靚仔樣先啦!不過忌用名星名人照片,因為囡囡會覺得你離佢地太遠,接近唔到.

用cheap車就岩啦.點止hi花唔肉痛,坐爆櫈都冇所謂啦!!
回復

TakTak 發表於 2014-2-5 21:43
mui mui like old guy, becos old guy close to die.....

有錢old guy 更 like
回復

你阿妹 發表於 2014-2-5 22:48
男人年紀愈大等於有事業,有本事,(個別失敗例子不作評論)

我相信囡囡見到你都掉頭跑,係因為你唔洗頭,唔沖 ...

我個樣......事實非常 ugly ,可以用哥倫布 brother 恐倫怖 lai 形容
其實我身無長物,最長 S S
我有張跑車鄧真係比女坐爆左........而家要搵返張 lai 驗車
回復

地獄火 發表於 2014-2-5 23:31
我個樣......事實非常 ugly ,可以用哥倫布 brother 恐倫怖 lai 形容
其實我身無長物,最長 S S {:1 ...

認左樣衰就唔勉強你改 icon啦,
ss 係咩? 字典冇解釋,
咁你有冇問返坐爆櫈的囡囡俾錢呀?
回復

你阿妹 發表於 2014-2-6 09:02
認左樣衰就唔勉強你改 icon啦,
ss 係咩? 字典冇解釋,
咁你有冇問返坐爆櫈的囡囡俾錢呀?

S = six ,S = seven
我好少叫女性洗 $ ga,更加 5 會叫佢賠 Tim la
況且係年半前既事,所以而家要搞驗車,再 5 搞就要大驗就麻煩 ga la
回復

地獄火 發表於 2014-2-6 15:40
S = six ,S = seven
我好少叫女性洗 $ ga,更加 5 會叫佢賠 Tim la
況且係年半前既事,所以 ...

原來ss係咁解,又學到野,

男仔始終要有返d風度好,,

= =你都幾忍得.張爛櫈吉左半年pat pat 都唔整,

要大驗姐係遲早都要整,早整唔使吉pat pat,不過,,,,應該唔係吉你pat pat先忍得咁耐 ,唔怪得冇囡囡上你架錢7
回復

你阿妹 發表於 2014-2-7 08:51
原來ss係咁解,又學到野,

男仔始終要有返d風度好,,

我一向對女性係有風度 ga
因為呢 ga 車係 second car,5 急揸,5 覺 5 覺都掉抵左年半冇揸,所以 5 會拮到任何人 patpat ga
回復

地獄火 發表於 2014-2-7 23:45
我一向對女性係有風度 ga
因為呢 ga 車係 second car,5 急揸,5 覺 5 覺都掉抵左年半冇揸,所以 5  ...

咁你係咪好多車日日唔同車呀?半年都未到架爛錢7
回復

你阿妹 發表於 2014-2-10 08:54
咁你係咪好多車日日唔同車呀?半年都未到架爛錢7

而家住市區 d 停車場好貴,況且 ga 車 5 多用,咪拎去個 friend 度執執佢,順便泊係佢度 ma
回復

地獄火 發表於 2014-2-10 20:54
而家住市區 d 停車場好貴,況且 ga 車 5 多用,咪拎去個 friend 度執執佢,順便泊係佢度 ma ...

停車場費都鏗返??
回復

你阿妹 發表於 2014-2-11 08:46
停車場費都鏗返??

架車 d parts 要訂货 ga,咪顺便放係佢度 lor, 揸 lai  揸去未煩过咩
回復

地獄火 發表於 2014-2-11 11:21
架車 d parts 要訂货 ga,咪顺便放係佢度 lor, 揸 lai  揸去未煩过咩

我唔揸車的,唔好怪我無知問句,你架車係咻太舊,所以d parts要訂尼?
回復

你阿妹 發表於 2014-2-12 08:37
我唔揸車的,唔好怪我無知問句,你架車係咻太舊,所以d parts要訂尼?

係!超過 20 年既舊車,好多零件都要訂貨,所以呢 d 車特別麻煩
回復

地獄火 發表於 2014-2-14 23:50
係!超過 20 年既舊車,好多零件都要訂貨,所以呢 d 車特別麻煩

你咁有米,換過啦,整車費會貴到可以買新車,?
回復