香港龜友論壇

查看: 3600|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

2/6元朗公園曬龜日(圓滿結束~)

樓主

今日因為落雨, D龜去唔成街, 查過落多兩日雨又好天, 所以決定立刻再舉辦曬龜日補番數
希望多D人一齊曬龜

活動日期: 31/5(五)
集合時間: 下午3點-5點
曬龜地點: 天水圍公園
集合地點: 天水圍公園中央噴水池廣場 (近兩幢銀座商場中間出口)
集合地點去法:
http://www.lcsd.gov.hk/parks/tswp/b5/acc.html

參與名單:
wongbb10 + fd
wel524

____________________________________________________________________________________________

活動日期: 2/6(日)
集合地點:元朗公園既涼亭集合 (其實我都唔知個亭响邊, 去到先搵, 到時KEEP CONTACT)
哂龜時間:下午2點30分-4點30分
哂龜地點:元朗公園
集合地點去法:http://www.lcsd.gov.hk/parks/ylp/b5/transport.html

參與名單:
wel524
tortoisebo

_______________________________________________________________________________________________

以往活動花絮:
今年天水圍龜友聚
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=74887&extra=page%3D1
上年大峰C兄順利舉辦既元朗曬龜日:
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=53220&extra=&highlight=%E5%85%83%E6%9C%97&page=1

請有興趣既ching示意表態...thx!
為了方便聯絡, 請直接PM電話, THX~

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 7 人參與投票 查看投票參與人
25.00% (2)
0.00% (0)
75.00% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 4威望 +24 收起 理由
sing1544 + 10 功德無量
Puiki + 1 祝願成功
seira2242527 + 3
wongfafa + 10 熱心幫助

查看全部評分

沙發
支持支持
回復

板凳
如冇意外,我同我fd會去
回復

地板
回復 wongbb10 的帖子

歡迎~歡迎, 到時見, 我記得C兄好似係上年果位GYM MAN

應該認錯,,我孱仔強黎  發表於 2013-5-27 01:40
回復

回復 君臨天下 的帖子

親身支持 想睇下c兄d精品, 不過頭像果兩隻好色
回復

我大胆地代表葵涌及荃灣嘅龜友們,祝願天水圍嘅師兄師姐,是次活動天工做美,事事如意
回復

回復 Puiki 的帖子

多謝, 承你貴言, 我都大胆地代表元朗及天水圍既龜友們, 祝願葵涌及荃灣既師兄師姐, 每次活動都順利舉行, 萬事如意

另外我謹代表元朗及天水圍區既龜友們誠意邀請Puiki c兄攜龜出席 荃灣去天水圍其實好近, 半個鐘就到
回復

回復 wel524 的帖子

sorry,果日要返工,我唔係放死星期日架,有緣嘅將來一定有機會,多謝你先
回復

回復 Puiki 的帖子

過多兩日可以考慮元朗公園 荃灣去元朗都好近

=_="  發表於 2013-5-27 01:24
回復

2/6(日) 元朗
我去
回復

回復 tortoisebo 的帖子

太好啦~c姐有無fd想黎, 都可以一齊黎, 多d人好玩d開心d
回復

http://goo.gl/maps/NDdzo

你講呢個?
回復

回復 tortoisebo 的帖子

對, 應該是這個, 我記得水邊圍站落天橋行小徑入去對住尼個亭 暫時得我同你咋T.T
其他C兄C姐無左消息
回復

家住屯門,主人係大叔,可以出席嗎?
回復

回復 Tsing449 的帖子

2/6(日) 下午2點30分-4點30分 元朗公園?? , 歡迎出席 愈多人愈開心, 住幾遠, 靚女大叔小朋友都無所謂 會帶朋友來嗎??

請PM電話, 方便果日大家聯絡, THX~

今日天水圍果個龜聚太少人, 臨時取消左
回復

Hi: 各位明天係咪元朗公園 14:30~16:30嗎?
回復

yes, 暫時兩個人, c兄會來嗎?
回復

應會,但今日隻盾冇乜精神訓足成日,如果明天有改善我會到的~~
回復

哦, 原來如此, 希望c兄隻盾愈來愈好, 咁聽日如果ok黎到打電話俾我
回復