香港龜友論壇

樓主: SnappingTurtle
打印 上一主題 下一主題

各位認為梁振英應該下台嗎?

樓主

明顯比人洗晒腦
都未睇到表現就要人下台
又話共產黨, 又話大話精
好似細路仔玩泥沙咁
理性少少比較好, 就算日本首相都冇話因為咁而要下台, "香港人" 會唔會搞笑左d?梁振英一心為搞好房屋政策, 算係為年青一代謀福祉, 而家炒家同地產黨一心要推佢下台, 真係好人難做.
我認為民生緊要, 冇必要跟隨泛民呢班顛人搞亂社會, 唔一定要知恩圖報, 但做人理智d好
回復

沙發
小題大做
曾蔭權涉嫌貪污,毫無功積
點解冇呢個場面?
僭建好多人都會無意中犯,點解講到好似有僭建冇得做特首咁
唐英年亦唔係因為只係僭建而落選
請你地分清楚誰代表誰
你地想地產黨當政定係民生主導
政治係咁黑暗,根本不分清紅皂白,人人只係被政客既口號洗腦,根本都冇左判斷輕重既能力
回復

板凳
21天既投票,明顯有政治目的
為元旦遊行吹雞咁款
黑暗!
回復

地板
今日10號+21天,仲唔係31天?
估唔到寵物論壇會變成政治論壇啫
唔反對政府,唔擾亂社會,就被界定"打手"?
應該好好反思下是否已被人利用
政治批評之餘,究竟是為社會,還是為一小撮幕後搞手?
唉,有咁既下一代,真可惜
回復

好似屋邨童黨咁,唔吸毒就唔係朋友!
貪曾當時都有僭建,到今時今日呢班市民跟住泛民偏激,泛民講乜都變成"真理"
由僭建問題扭曲到誠信問題,繼而放大到下台問題
任性反判無知天真!
不為民生,只搞政治
不求真理,只為搞事
好學唔學!
回復

嗱! 你地再比人洗腦洗落去, 唔洗幾耐就會變成 "EV-DAY" 咁架啦

田少今日已經打破左泛民既紫醉金迷啦!

http://hk.news.yahoo.com/田北俊-應給梁振英機會-不信任動議棄權-105200181.html

趁而家仲後生, 多d爬下文章, 留意下時事, 幾年後或者會明白泛民玩咩花樣
個個o靚仔就係一畢業唔知頭唔知路, 比政客當波咁踢....
連自己既將來都不顧, 血氣方剛, 不諳人世!

五毛 原諒俄思想 出賣了組国  發表於 2012-12-14 12:16
回復