香港龜友論壇

查看: 6047|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

阿寶己變標本,再一次悼念~! (改題)

樓主

http://hkturtle.org/forum.php?mod=redirect&tid=63236&goto=lastpost#lastpost

我原本諗緊揾肥文定自已整....我想知過程所以其實想自已整多D的,但後來發現自己真係落吾到手最終決定揾肥文,
反正錢不是大問題, $1Xxx,快20年感情,值.........
點知番到去我已不用肥文了,我女友又為我付出多一次........把阿寶弄剩個殼,骨在漂白中,肉和內臟火化了

Dear Ah Bo:

I was deeply saddened to hear the news about the sudden death of you.

We are all in a state of shock.

You were such a funny, entertaining and supportive turtle to be around.
You were often a bright spot in my day and you were an angel of my life .

I remember that any movements of you ,all memories etched in my mind

and I won't forget. I will miss you forever.

I know you will miss your compatriots greatly.  Rest assured, I will take care

of them carefully .  

You have my deepest sympathy, Ah Bo. I will hold a memorial service for you

and go on a hunger strike.

Please remember me who care about you and love you .Rest in peace, my lovely

family member.

A knife     

.

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
zero_1 + 10 r.i.p

查看全部評分

沙發
wongfafa 發表於 2012-12-2 22:50
忍心留手的話……可以自己做

5忍心.........
回復

板凳
敏carmanlui 發表於 2012-12-2 23:18
如果要記念,可以火化,骨灰製成dna 飾品

死左都要拎內臟出來,死無全屍

師姐有病的話,提提你是時候食藥了,火化一樣係死無全屍,而且牠是龜,不是貓狗,火化期間恐怕骨刀冇了
回復

地板
阿寶己變標本,再一次悼念~! (改題)
回復

sph999 發表於 2012-12-3 02:13
咁樣都話自私,你個人講野完全冇顧及過人感受,亦唔想聽你解釋

一刀兄,我SUPPORT你,一於俾肥文啦! ...

THX SUPPORT~
回復

joeloklok 發表於 2012-12-4 03:12
你女友咁厲害既我看完你既文字,感受到龜龜生前好幸福過左18年,不枉此生了! ,1路好走吧阿寶 ...

我刀o左咀呢......thank you
回復

老細 發表於 2012-12-4 23:53
個人認為。塵歸塵土歸土好d

太多虫及臭味了,接受不到阿寶變腐屍俾虫食
回復

nicktsang 發表於 2012-12-5 00:30
重有o個D X街 人地死龜重係度阿之阿左 關你义事咩 你去火化o西你D龜啦

Thank you for support
回復

red3fish 發表於 2012-12-6 10:52
你女友真係本事,就算我敢湯都唔知點落手...
身後點處理個個人唔一樣自已心安即可,重要係生前對佢地 ...

重要係生前對佢地好 x 2
回復

大win神 發表於 2012-12-11 00:08
同埋我有D奇怪= =女友send比男友 用甘規格既形式...
令我質疑  這是真的嗎??
申利  並非打手 ...

荒謬之極,弄假我有咩好處.
我曾發誓不再上載貼圖帖,如果五係阿寶對我極有意義,我係五會上載.
另外,何來規格,我女友sd的圖係第二個帖喎師兄

回復