香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: 火水.
打印 上一主題 下一主題

百住飛機友黑名單

版主你好,我今日都比人放飛機,不過我唔想公開佢,如果你有需要作參考我可以私下pm 你,thanks !
回復

火水兄,又一飛機友名字獻上:  hkturtle790611
:
回復

回復 RickyLee 的帖子

咁係咪ching隻白化巴西係咪未賣出?
回復

加多一個 hong1314323
留左隻野比佢十幾日 唔要都無聲
佢係到收東箱 又話唔係香港又剩
正粉腸
回復

Ling9098  呢條友真係無敵, 約5點幾6點, 差唔多時間打比佢, 冇人聽, cut 我線, 之後比我msg我話睇緊戲, 話睇完覆我, 3個鐘之后冇電話, 打比佢, 又係冇人聽, 又比個msg我話唔方便講野, 話係個客倒, 話盡快覆我, 等到10點幾, 打比佢又係冇人聽, 之後熄埋電話。
回復

又係Ling9098!尼條7頭真利害!吹到天花龍鳳,又話忙又話有客又話一定要又話過數比我,最後電話都唔聽!尼條7頭有心係龜網玩野!煩請版主做野啦
回復

龜痴 發表於 2012-11-30 11:42
佢住緊佢老母間醫院 (佢老母做護士)
你鐘意的話我俾佢間醫院的床位 NUMBER 你,
入去玩下佢個尿袋!!

好賤呀你......................
回復