香港龜友論壇

樓主: 鱷君
打印 上一主題 下一主題

各位師兄,請小心此人!『roychu』

樓主
鱷君叫你去竉物交易果邊對質你又唔會應做縮頭龜,而家又係龜友吹水。冇圖冇真相,大家想知鱷君既人格就去友網投訴版就知條友吹水!你一定又想我係度出相,你又要玩潛水啦!
回復

沙發
各師兄留意下鱷君所出的相片有冇他所講既斷尾、眼曚,殻花、斷指交收時已告知。條友攞明做作老屈!如果你攞唔出可指責我既相,請你收聲同道歉!
回復

板凳
回復 鱷君 的帖子

係呀!你老屈我點會冇影啲咁重要既相,凈係影啲指責唔到我既相真是奇怪。其實係竉物交易果邊既相片已交代清楚,一看相就知你吹水。你份人都好賤格!
回復

地板
回復 鱷君 的帖子

我系果邊已經交代得好清楚
相都post 埋出黎比其他ching過目 其他廢話唔洗講
開口埋口成日話擺相 我系果邊擺左相你就玩潛水
砌我唔入就過擋開post 再玩過 我凈係知你係一件柒頭
如果你話我水你 你可以搵下同我交收過既客仔問下我口碑點樣
回復

回復 SDQQQ 的帖子

咪就係!條友非常冇品!
回復

面係人俾架係自己丟,自己去寵物交易網看看有冇人信你。你收聲或者道歉吧!你個朵臭唒!
回復

其實真是希望各師兄睇哂所有相片文字先評論,不要聽一面之詞去評論。其實鱷君你有乜証據指責我啲龜有問題,冇圖冇真相。香港竉物交易有哂啲龜相文字,沒有鱷君所指既問題!
回復

回復 鱷君 的帖子

你眼又矇又精神有問題,點解唔放埋啲黃緣相呀!從你post出來既三趾有幾嚴重角質化,死癲狗咪亂吠!香港竉物果邊成村人鬧緊你自己去看看,咪係龜友扮哂受害者。呢邊啲師兄未知你咁殘格!
回復

鱷君三趾的相post出來,你又玩潛水。出來交代下!
回復

回復 鱷君 的帖子

鱷君專家從相又何見到嚴重角質化,攪屎棍好像係你。係龜友已出相,等其他師兄答你啦!扮唒高手,講粗口你就係專家!
回復

回復 鱷君 的帖子

咁你自己去我開既post看看,真是唔知邊個要收聲消失同道歉呢!咪係度死撐,亂吠!
回復