香港龜友論壇

查看: 9650|回復: 83
打印 上一主題 下一主題

.....

關閉 [複製鏈接]
樓主

................

評分

參與人數 6威望 +6 收起 理由
ivansze + 1 見義勇為
Mrturtle + 1 一針見血
阿肥 + 1 路見不平
j-jack + 1 攪小圈子?
rongruo + 1 型爆 撐你
大烽 + 1 一針見血

查看全部評分

沙發
我真係無講過我同衣櫃養龜
有我FACEBOOK既人,邊位見到我D烏龜係係衣櫃???
攞證據出黎,無就唔好出聲....
講D野勁過份
我對天發誓
如果我有用衣櫃養龜
就不得好死,出街俾車車死
回復

板凳

入黎了......話說我吾知咩事.....俾人罵埋
回復

地板
回復 zero_1 的帖子

http://www.hkturtle.org/forum.ph ... mp;page=2#pid546201
你自己入去睇下,成班人人身攻擊我朋友!!!你點都要比個交代我
回復

邊個帖
比條拎尼8下
btw原來可以甘袈??
回復

回復 AKIBB 的帖子

唔好勞氣,平心靜氣過每一天。唔需要講生講死,人在做天在看,真的假不了,假的真不了。
回復

我覺得勁過份...話D龜會覺得我係同類.........
我個心勁唔舒服...可唔可以報警?
回復

回復 seamus 的帖子

我入左來了……點?……之前的我慢慢睇返是什麼事我才再慢慢解決……我剩係同你討論返你後面所講的,什麼我地唔出聲?我地唔通個個帖都去睇嗎?一日一千幾百個帖,別人就唔清楚,但我個人來講,唔通我一個一個睇阿?………交代?交代什麼?你以為聲大就惡嗎?你當現在黑社會講數阿?交代……我火水現私人俾個機會你,你想要什麼交代?

支持火水兄!!  發表於 2012-6-14 16:32
支持  發表於 2012-6-14 16:26
睇唔到點做版主??  發表於 2012-6-14 15:44
支持火水XD  發表於 2012-6-14 15:22
回復

我又投下訴先﹐有個post好多粗口><點樣算呀~
回復

火水. 發表於 2012-6-14 15:18

我入左來了……點?……之前的我慢慢睇返是什麼事我才再慢慢解決……我剩係同你討論返 ...

火水兄別努氣  我都知你日理萬基好辛苦...
有時留意唔到都係正常既...

現在你知道有了此事,,
嘛煩一齊想想辦法一起解決....
維持龜壇和氣...

嘛煩哂了各位!!!
回復

快D搞大佢, 有好野睇

想睇戲死開啦,賤人!  發表於 2012-6-14 15:44
唔好咁啦-.-''  發表於 2012-6-14 15:31

評分

參與人數 3威望 -18 收起 理由
skclan -10 內容違規/空泛
乂阿偉乂 + 2 =v=&quot;...起~
火水. -10 唔好再加火

查看全部評分

回復

回復 火水. 的帖子

你地個論壇係咁玩人身攻擊,人地惡得我唔惡得呀!!!你入左黎又話睇唔哂咁多野,你依家又出現,我唔係惡,我只係覺得唔公平,咩野黑社會講數呀!!!無人同你講生意,只係想囉一個答案!!!
就係係呢到你地睇唔到就講咩都得先,下次我唔講粗口屈人叫雞屈人援交搵錢買龜,之後嘈交,你地都唔會埋先???下次唔該你地睇唔到果個post,你地咁忙,一日咁多post ,你唔好話我聽你地咁岩睇到而減我分呀!
回復

晒氣啦,E度玩針對
玩小圈子嫁姐
你睇D版主既態度先~
睇唔到姐係無能力做好佢啦~

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
Mrturtle + 1 一針見血

查看全部評分

回復

首先你要清楚,是那些個人唔係我地論壇,仲有唔係人地惡而你唔惡得,你要像那些人一樣的所為,我地無法阻止,,,,,,答案?什麼答案?
我地唔係話睇唔到就講咩都得,只是我地無一日到黑每個帖都去睇,有時睇到才會出手,不可能每個都作出審查才讓帖發出的吧,如果你話你下次都開帖話人,我地會唔會扣分?咁要睇睇你好唔好彩啦,可能我地好日都唔睇,一睇就睇到你扣你分了.....
講返你叫板主交代這問題先啦,我身為板主,我也有責任的,你想我這個板主俾什麼交代你?(你剛剛唔係打水龜版主的,是只打了版主你同我入黎的,你現在唔好唔同我玩阿)

評分

rongruo + 1 唔同你玩我心裡過意唔去挖~

查看全部評分

回復

呢幾位師兄師姐嘈唔係第一次XD ~!不過我都係當花生甘ja ><"大家唔好太認真啦
回復

seamus 發表於 2012-6-14 15:13
回復 zero_1 的帖子

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=43963&page=2#pid546201

嘩.....你D人身攻擊仲勁.....but師兄冷靜D先......冇上兩日一上就俾D甘既賀禮我

我想想辦法解決....請問可否高抬貴手,俾D時間小弟處理呢.....定必給雙方一個滿意的答覆

good...支持你-.-""  發表於 2012-6-14 15:56

評分

rongruo + 1 好唔明白點解有的人就沒事? 可否給個好的.

查看全部評分

回復

回復 AKIBB 的帖子

妳是否問我,睇唔到點做版主?
咁你唔問,飛機師唔識飛,點搓飛機?

哈哈,笑左  發表於 2012-6-14 16:34
笑左:D  發表於 2012-6-14 16:29
相加分比你, 但吾知點加...  發表於 2012-6-14 16:19
回復

回復 火水. 的帖子

扣埋果D人分,因為人身攻擊
警告埋佢地,咁咪就係交代囉
回復

seamus 發表於 2012-6-14 15:26
回復 火水. 的帖子

你地個論壇係咁玩人身攻擊,人地惡得我唔惡得呀!!!你入左黎又話睇唔哂咁多野,你依家又出 ...

不過甘呀師兄~_~" 板主都做唔到d咩,扣分無阻嚇性, 無理由下下封人ac band人ip 嫁ma~_~" 攪到大家無哂癮~龜友會愈黎愈小人 , 大家都好難做。老老實實宜家龜友都無之前甘熱鬧了~
回復

大家好                                                                                                                                             

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
乂阿偉乂 + 2 有禮貌^~^

查看全部評分

回復