香港龜友論壇

查看: 5200|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

大家小心玩家黑沙 係飛機友一位!

樓主

話說約左呢條友交收..係荃灣地鐵站
約左佢一點..十二點幾打比佢 問佢係邊
佢話係屋企(粉嶺) 跟住到一點一二左右一下子就到荃灣
問佢係邊...佢答我759..
好啦 我真係唔知邊到有759牙信屋...
佢叫我行過去~唔識點行牙...
中要一早約好左...係荃灣地鐵站
跟住條仆街 就開始玩野 ..
話咩搭的過黎~
打比佢就cut線!wts app睇到又唔覆...
最後關機..
跟住又開返 ..通又唔聽...
你老母..唔要就唔好約人出黎...
扮咩電話無電....
跟住我胸佢 唔覆我 我就爆你大獲
跟住當日夜晚..佢話今日有解釋..
唔係有心放飛機 又話電話無電 甘岩又剩
又話部電話神神地
好...我知你講大話 比多次機會你...
約多次係我屋企樓下交收 ..
跟住一開始話好....跟住唔覆人..
我今次扮好人呃佢
話:唔賣就出聲 我就當無事發生
個傻仔就出聲 ...
話唔要Lo 又咩介紹一個人比我 同我買 -_-
信你一成 雙目失明

佢話會不斷推post 整沉我個POST!
我都會不斷覆人 唔好比佢沉多謝提醒~
又話會轉Ac 轉電話number
phone number:9641XXXX

P.s 呢個黑沙係一個小朋友 想死就同佢交易~
呢個D 令仔未試過受教訓 唔心死~
有興趣既朋友 PM我 比個D野你地玩!!XD

請不要公開他人電話, 不論明示或暗示都不可以
龜痴留字...

評分

參與人數 3威望 +22 收起 理由
火水. + 2 多謝提醒...這條契弟連我都玩過.
啊橙 + 10 多謝分享
shitu + 10 功德無量

查看全部評分

沙發
回復 faifai114 的帖子

師兄,對你嘅遭遇深表同情,條友放完你飛機,怕比人知,喺呢版連回幾十個主題,等你個投訴post去左第二頁,幫頂!真係睇唔過眼!
回復

板凳
迷你~ 發表於 2012-4-15 18:23
回復 faifai114 的帖子

師兄,對你嘅遭遇深表同情,條友放完你飛機,怕比人知,喺呢版連回幾十個主題,等你 ...

佢驚牙!!!XD!!
回復

地板
回復 迷你~ 的帖子

唔怪得今日咁多投訴啦…仲以為咩事咁大鑊
回復

faifai114 發表於 2012-4-15 10:52

話說約左呢條友交收..係荃灣地鐵站

支持公開,我之前都中過呢條友仔o既招,約好晒交收時間地點,仲要特登就佢去粉嶺同佢交收,點知我到左之後,我打俾佢,電話係通呀,但打極都冇人聽,足足等左大半個鍾,過幾日仲敢膽wtsapp我話個日電話冇電,電話冇電又會通...仲要冇電幾日先再打返俾我,根本佢就係係到老作,而家d小朋友
回復

shitu 發表於 2012-4-15 21:32
支持公開,我之前都中過呢條友仔o既招,約好晒交收時間地點,仲要特登就佢去粉嶺同佢交收,點知我到左之後,我 ...

最衰佢既發言係有內容,唔係一個扣十分都几好玩。
回復

啊橙 發表於 2012-4-15 21:53
最衰佢既發言係有內容,唔係一個扣十分都几好玩。

嗯,冇錯,俾$買返張高亮卡用黎頂下帖先,廢事有機會俾人話濫用版主權力
回復

shitu 發表於 2012-4-15 22:07
嗯,冇錯,俾$用返張高亮卡頂下帖先,廢事有機會俾人話濫用版主權力

佢分明畜意洗版,好多帖都係上年既舊帖,咁多版唔留言,係係呢到留言,仲唔係畜意洗版身有屎咩。

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
shitu + 10 一針見血

查看全部評分

回復

shitu 發表於 2012-4-15 22:07
嗯,冇錯,俾$買返張高亮卡用黎頂下帖先,廢事有機會俾人話濫用版主權力

所以呢,係可以扣分既XD
回復

啊橙 發表於 2012-4-15 22:08
佢分明畜意洗版,好多帖都係上年既舊帖,咁多版唔留言,係係呢到留言,仲唔係畜意洗版身有屎咩。 ...

好明顯啦,突然咁踴躍回帖,我地小講題外話啦,以免招人話柄
回復

shitu 發表於 2012-4-15 22:14
好明顯啦,突然咁踴躍回帖,我地小講題外話啦,以免招人話柄

無錯~~啊黑沙同學你中係曳,你咁做係唔岩架,你個朵已經臭了,願主打救你吧!
回復

啊橙 發表於 2012-4-15 22:34
無錯~~啊黑沙同學你中係曳,你咁做係唔岩架,你個朵已經臭了,願主打救你吧! ...

小二,來一碟花生
回復

我鐘意放你飛機咪放lo~柒頭皮~吹牙,橫掂我點解釋,你都吾撚信,d小学锥冇証冇據成件事都吾撚清楚都圍插,咁我都吾q再多講,随你亂吠,你鐘意用你个生系屎忽既腦諗乜就諗乜喇,我吾会再睇呢个post,鐘意爆乜隨你喜歡,唔講la,我驚講得多自己都on9埋,:lovelines

評分

參與人數 3威望 -30 收起 理由
啊橙 -10 粗言穢語/人身攻擊
火水. -10 你都唔係第一次啦
龜痴 -10 粗言穢語/人身攻擊

查看全部評分

回復

黑沙 發表於 2012-4-15 22:59
我鐘意放你飛機咪放lo~柒頭皮~吹牙,橫掂我點解釋,你都吾撚信,d小学锥冇証冇據成件事都吾撚清楚都圍插,咁我 ...

身有屎,發爛渣!
回復

黑沙 發表於 2012-4-15 22:59
我鐘意放你飛機咪放lo~柒頭皮~吹牙,橫掂我點解釋,你都吾撚信,d小学锥冇証冇據成件事都吾撚清楚都圍插,咁我 ...

小學雞?!
係咪你丫?!你讀中學未?xD
你唔洗扮野啦!!一聽你講野就知你係細路仔一係係onx仔!
唔要就咪玩野啦!浪費時間~
錯左中唔認?!
依家你個朵響架啦!! 比心機轉第2個ac 轉電話number!

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
龜痴 -5 粗言穢語/人身攻擊

查看全部評分

回復

shitu 發表於 2012-4-15 21:32
支持公開,我之前都中過呢條友仔o既招,約好晒交收時間地點,仲要特登就佢去粉嶺同佢交收,點知我到左之後,我 ...

佢都係話電話無...明明wts app on左又唔覆人!
回復

有野睇
回復

小豹 發表於 2012-4-16 01:17
有野睇

係,你條仔閹左未
回復

地獄火 發表於 2012-4-16 01:40
係,你條仔閹左未

閹左冇幸福
回復

這條契弟連我都玩過.......之前仲叫人跟佢上廣州睇龜,,我心諗,就憑你....點知返到來,連相都話無影到一張
回復