香港龜友論壇

樓主: 肥文
打印 上一主題 下一主題

肥文~ 被放飛機燥到塊野咁.v.(相已更新第22個留言)

回復 肥文 的帖子

我聽日打比你約時間

冇問題:)  發表於 2012-4-5 22:25
回復

Mrturtle 發表於 2012-4-5 22:16
回復 啊橙 的帖子

冇話過fb大晒

但你好似講到FB大晒咁,如果人地手機冇得上網,你係FB同佢講,有屁用?WHATSAPP唔識用?
回復

啊橙 發表於 2012-4-5 22:18
sorry 係因為我又話要又話吾要

你= =諗下就可以既...(爆棚都係三十雞,抵比)
回復

人錯唔緊要,最重要係肯認
錯又唔認,認左又話人地打錯電話
你番火星啦
回復

依家D人愈黎愈冇commitment...... 平身最討厭人放飛機..
回復

清者自清

笑左..law同學 :)  發表於 2012-4-5 23:22
濁者自濁!!!!!!!!!!  發表於 2012-4-5 22:52
回復

天變不足畏 祖宗不足法 人言不足恤
回復

回復 rogeryan 的帖子

绝对認同!!!!!!!!!!!!
回復

Mrturtle 發表於 2012-4-5 22:38
天變不足畏 祖宗不足法 人言不足恤

唔好將自己同王安石比,如果道理係你果到,你可以咁講,可惜...
(你明呢句既意思同用法既可?)
回復

回復 啊橙 的帖子

沒有足夠證據=疑點
回復

Mrturtle 發表於 2012-4-5 23:00
回復 啊橙 的帖子

沒有足夠證據=疑點

肥文張圖仲唔夠證據?雞乸咁大只字都好難睇唔到囉...
回復

你地同佢講都哂口水啦=_="…
呢條友好神嫁…
得佢講冇人講…100個人話1,佢話2…佢就會話人獨裁嫁喇…

we need Democracy.not獨裁  發表於 2012-4-5 23:46
回復

Mrturtle 取消交易又無電話通知, 令人撲了個空, 當然是不對... 而他亦承認了有錯...

但爭辯的重點是肥文指責 Mrturtle 扮打錯電話...
在 POST 19 的點評中可見, Mrturtle 比錯了電話肥文, 所以無收到 TEL...
大家有咩好爭辯???? 為何還要文革式批判 Mrturtle???

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
Mrturtle + 1 功德無量

查看全部評分

回復

我覺得...M_t_r_le 你一時又話人打錯電話, 其實就自己打錯電話
一時又認衰仔講Sorry, 一時又咩清者自清, 沒有足夠證據,
你系人格分裂, 兩個人, 玩野, 思想未成熟定系點?
回復

回復 Mrturtle 的帖子

其實點解果陣你唔可以負責任地打個電話同肥文講聲唔好意思,因為某某原因而不能赴約再加上誠意既道愜我相信肥文條氣都會順D吖。而你選擇左系佢fb留言,老實講如果換轉你系肥文你都唔會happy啦。你都識講做得出唔怕認,樓主連對話既screen capture 都post埋上黎你都仲可以砌詞狡辯。一無責任感,二無羞恥心,仲系到亂拋書包。好心學下點樣做個有承擔既男人先啦。
回復

回復 赤小姬 的帖子

如果妳地個壇有半個龜痴就好了

呢句野好無腦- -...小學雞行為............  發表於 2012-4-6 00:29
回復

回復 龜痴 的帖子

肥文話用mrturtle俾既電話同佢傾過24秒wor,但mrturtle又話俾錯電話........我忽然想起唐英年果句"你講大話"
回復

Mrturtle 發表於 2012-4-5 23:37
回復 赤小姬 的帖子

如果妳地個壇有半個龜痴就好了

唔洗用【你地】~我呢D周圍遊既~
所以我就係我~唔係【地】

你最尾係咪用電話SEND信息比肥文嫁?
如果係既…咪叫肥文睇番到底你SEND比佢既NO.係咪你留果個囉
再說既就係~你連自己電話都打錯~人地冇可能會知~
最尾你都係話整唔整…之后人地開POST話你都冇問題嫁啵…
邊個叫你連自己電話都比錯仲要係之后話唔要呢又…
回復

jerryckpoon 發表於 2012-4-5 23:53
回復 龜痴 的帖子

肥文話用mrturtle俾既電話同佢傾過24秒wor,但mrturtle又話俾錯電話........我忽然想起 ...

你都係未明...

MRTURTLE 俾錯了電話...
肥文打過去, 人地話搭錯線, 肥文以為 MRTURTLE 扮野, 所以上來開 POST 數臭佢...
MRTURTLE 不停堅稱無收過肥文電話... 卻沒清楚交代自己俾錯電話人...
令大家冷嘲熱諷 MRTURTLE 講大話...

你唔好誤會...
我唔係覺得 MRTURTLE 做得無錯... 我都覺得他是做錯了...

不過 MRTURTLE 頂多都係年紀輕, 處事不成熟, 沒有存心傷害人...
但大家未攪清楚事情始末便批評人, 自以為是, 一沉百踩...
相比之下後者可恥得多, 我睇唔過眼所以便出聲...

我認為 MRTURTLE 和其他有份冷嘲熱諷的人都有必要自我檢討一下...
回復

一面之詞的確係唔可以令人信哂一方既…
肥文有提供【証明】…
但M字話係7717…而唔係7710…
咁…【如果】M字真係想去解釋自己冇錯既話…咪用番7717個電話SEND番個信息比肥文…而肥文又POST番張相出黎或者留言話真係留錯電話咪算囉~

花生就個個都想吃嫁喇…只不過…事實上係2個人私人事…
而事實上在肥文角度擺到明就係唔鋸比人放飛機…咁就睇番呀M字哥會唔會想單對肥文作番個解釋喇…【要人唔屈你你都要比証明人地係冇屈錯你先得既…】
當然…如果M字都認為冇必要去解釋又或者真係其實自己吹水既話…咁就當我冇講過啦~
呵呵
回復