香港龜友論壇

查看: 5792|回復: 39
打印 上一主題 下一主題

盾仔無酸

樓主
我的盾B都係,已6天無排酸,這6天又轉了車前草加M糧,之前食芥蘭+M糧,唔知關唔關事,第四天曾在底材草粒上排過一大攤尿,所以看不到有無酸。
回復

沙發
有師兄話順其自然,所以我都無再搞佢,食得走得,精精神神,排便又多,我估應該無事瓜
回復

板凳
windleaves 發表於 2012-3-12 14:44
你去邊間藥房啊?普通咩 一致藥房 亞洲藥房都有啊,你有無開口問店員?呢度有師兄都去買左一堆返黎。
全 ...

複方金錢草顆粒  $5至$8---->  http://search8.taobao.com/search?q=%D1%7D%B7%BD%BD%F0%E5X%B2%DD%EEw%C1%A3&commend=all&ssid=s5-e&pid=mm_14507416_2297358_8935934

請問是否淘寶這種??? thanks
回復

地板
windleaves 發表於 2012-3-20 10:05
回復 琛仔 的帖子

另一個可能係:你的環境非常好,龜水分充足,酸是霧狀酸。

我隻盾仔奉旨浸水就係度歎~~ 屙便便就在缸內,最近一次排尿都係在草粒上,根本唔知有無酸!!!!  點辦好呢 ???
回復