香港龜友論壇

查看: 4473|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

投訴[釣鯉鱸眉]無理講粗口鬧人

樓主
ron410 發表於 2012-2-26 22:14
我都話叫你哋同佢交收要諗清楚!你哋睇番佢之前啲post呀!起勢炒媽拾蟹語無倫次!佢真係好有問題!我都驚驚 ...

睇番之前啲post知道係由於你無幫佢買隻旦龜,佢宜家好急要出龜, 樓主比個希望佢,同時又令個希望幻減, 爆粗自有佢既道理, 唔算"無理講粗口鬧人"..
回復

沙發
小豹 發表於 2012-2-26 22:26
佢唔止一次俾人投訴了,呢個人可能真係有些問題,睇個名就知啦=='"

我覺得佢個名係全龜壇最順口既,最令人一看難忘,
建議交易被人放飛機既龜友不妨多唸幾遍,保證怒氣全消,心曠神怡...好過唸佛教既心經.

Haha  發表於 2012-2-29 18:13
回復

板凳
lok0114 發表於 2012-2-26 23:46
回復 龜痴 的帖子

我好明白版主既難處, 你肯咁認真理我已經好好, 我出呢個POST唔係想你地對佢作出處分, 只 ...

你完全唔明白版主既弦外之音, 已經話你知"網上打粗口沒有犯法"及"你可以用粗口罵還他"
所以你唔應該係聊天區果邊講, 更加唔洗係投訴板開Post, 你係要去 活動發起區度發起千人PM活動, 一人一個DLLM遙遠既祝福送比佢.
如果有抄低你早前公開佢既電話号碼,就可以深夜Call佢,然後情深咁呼喚佢既名字一次..
回復