香港龜友論壇

樓主: 地獄火
打印 上一主題 下一主題

小 9 巴弟667 話一分鐘可以 KO 佢果位不離不棄既 oooooo C Hing

樓主
係lin頭旁邊寫上用戶名再貼過, 唔該。
回復

沙發
佢就無話佢貼張相係佢, 可能其他人幫佢稱起條魚影相啫。 係咪如果佢係其他身型, 你都堅持一分鐘內ko佢堅持向佢約戰先?
回復

板凳
屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 11:16
地獄火識巴弟呀,佢够姜接受挑戰先啦

目前嚟睇就不樂觀。 但係唔可以講話佢敢唔敢你先算, 你都未明確邀請作賽, 對方點表態接受定拒絕呢。。。
回復

地板
屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 11:30
不好揾你做主持人,時間地點你作主,龜友可以落注,打生打死唔好去報寸得啦,ok你pm我留電話, ...

落注牽涉賭博, 我若做主持人, 你地其中一個或死或殘, 我條罪未必細過打死人嗰個喎, 咁我想幫你地泯恩仇同食花生又就唔會冒啲咁嘅風險囉。你地雙方同意, 白紙黑字簽生死狀, 搵個山頭唔影響其他人就去運動一下咁算囉。。。   我電話64634646小姓鍾, 但兩位ching未有基本共識的話, 我諗打俾我都無用, whatsapp有文字記錄可免拗數較宜。
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 11:49
咁你聯絡巴弟先啦,我無問題呀,巴弟應承就成事,到時我ws你啦

師兄, 使乜再特別聯絡啫, 我諗佢唔會睇唔到掛? 你又日日幾十個po啫住佢, 都唔爭在留個言啦, 成年人追女同挑戰無話搵代言人傳話咁核突架, 我又唔係你方更唔適宜代表你發言傳話啦:)
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 23:16
哈哈~巴弟為咗公平起見你都影張相上嚟,仲要即刻影,唔影你全家不得好死 ...

六個窿師兄提出屯門同你交流喎, 初步你同意否?
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 23:28
地獄火不如你都影埋呀,睇下係咪李小龍身形

嘩唔係想一抽二呀?
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 23:35
無問題,佢影埋相先啦,仲要係宜家影,費事出古或嘛

龜網會好多裸男相
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 23:37
唔係,費時佢的出古或,

如果六師兄用加騰門二指禪連環攻擊你要穴, 你全身酥軟乏力狀態下是否有信心能出招破解?
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-18 23:42
巴弟失咗踪,聽日肯定塭拳王相上嚟,地獄火唔覆嗱

講明先我弱不襟風唔夠你地打靠食花生續命, 你地點都好唔好轉矛頭落我度, 係我就認定輸先
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-19 00:58
我都話打唔成啦,我話巴弟係網上寸姐,有冇講錯?因為都唔係男人嚟,師兄你無花生食啦 ...

空歡喜一場。 我仲諗住六師兄性格咁硬淨就算明知唔夠抽, 都會應邀出嚟切磋吓, 就算打輸都光榮。
所謂不打不相識, 可能你地打完之後覺得大家做到朋友, 甚至知已, 即場挨住坐係山上面撚龜。。。
回復

算吧啦你兩個   氹到大家鬼翻生咁開心境然無下文。 一個係牛佬一個係龍心

要食花生就行埋一邊啦!你係劉馬車呀!  發表於 2015-11-20 00:38
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-20 00:37
師兄係咪睇佢唔順眼?,做9佢啦,未見過你我都買你嬴,高佬源得個高字成條竹咁,女人都未必打得嬴,係綱上死剩 ...

對我嚟講, 我自己係瓷器, 如非必要唔會冒法律同受傷風險去同人衝突. 我無練過亦唔大隻, 唔能夠想像夠唔夠任何未見過面嘅師兄打, 而且我亦無睇佢唔順眼.
只係覺得你地成日交手, 關係應該百呎竿頭更進一步, 我就好鍾意睇其他人互相撕殺, 有花生就食.
回復

屌九巴弟667 發表於 2015-11-20 01:02
嘩師兄原來你咁中意睇人打架呀,香港地有幾何睇到呀,都係入戲院睇啦,

以前只見過一次有人拎把大較剪插另一個人條頸, 好刺激, 個人之後應該死左... 之後都無乜類似嘅嘢俾我見到喇
回復