香港龜友論壇

查看: 1685|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

領養刀背旦*1

樓主
想領養6-7cm刀背旦*1
Thx
回復

沙發
想領養黃緣x1 thx老世
回復

板凳
想領養金錢龜唔該
回復

地板
想領養龜糧一大箱THX
回復

回復

原來黃緣同金錢龜同埋一箱箱龜糧都係同刀背旦同一個水平?樓上幾個可以割愛又或者提供賺買地點?果真龜市難測
腦細,我試出post當然係因為之前有人成功過所以我先試啦,好心成熟少少啦,唔好個腦裝屎
回復

回復

原來黃緣同金錢龜同埋一箱箱龜糧都係同刀背旦同一個水平?樓上幾個可以割愛又或者提供賺買地點?果真龜市難測
腦細,我試出post當然係因為之前有人成功過所以我先試啦,好心成熟少少啦,唔好個腦裝屎

其實我都想知,你成功領養一隻可以賺到幾多,
睇你咁講,好似有價有市喎
回復

wongfafa 發表於 2015-8-26 22:42
其實我都想知,你成功領養一隻可以賺到幾多,
睇你咁講,好似有價有市喎 ...

版主你好,其實我領養係咪就一定拎去賣既呢,現在你係咩證據都無既情況之下就問我可以賺到幾多,首先你咁做已經有失公允,你有證據我歡迎你拎出黎,證明我拎左去賣,其次係你言下之意姐係個個人領養得既都係會拎去賣,你果句有價有市已經表明哂,如果你係毫無證據之下,就咁武斷就下定論我一定係拎去賣既,欲加之罪,何患無辭?唔好侮辱自己,如果你話有人咁做過而覺得我同佢地都係同一類人既話,我無話可說
回復

養龜初手 發表於 2015-8-27 00:10
版主你好,其實我領養係咪就一定拎去賣既呢,現在你係咩證據都無既情況之下就問我可以賺到幾多,首先你咁 ...

我都係隨口問下,

你話領養,又提供賺買地點,又龜市難測,我都係不明所以,
故此問下領養賺買既龜市難測,係唔係有價有市
我估應該未到…有失公允既地步掛,
最多係我理解唔到,理解能力差
回復