香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: RapKong

城市森林信譽好嗎?為何論壇沒有他們的版區?

師兄我鐘意你句for member only
回復

態度差、又寸。
回復

我地冇錢姐!玩蛇既,佢又好D聲汽!
回復

佢地靚野全部唔擺出黎, 一攞出黎就係海鮮價
回復

我建議佢地改名做城市海鮮酒家,開係中環ifc、佢地凈係想做有錢客,開係旺角真on。9入埋咁多一百幾十既爬蟲勁169,有錢客唔會食十蚊雲吞麵
回復

我有一次去城市森林,個帶眼鏡个阿叔,以為自己係老師咁,係度講我,我當時忍住,但我一問有白化巴西龜賣嗎?佢地竟然答你有幾多錢先?我X。。。。。下回待續.......
回復

呢間野d人……唉  你問佢價佢好似5係好想應你

見到有人問佢地隻白化盾幾錢,佢地答好貴咖
回復

有次我想買個紅外線膽佢又係答我好貴
我話咁姐係幾錢呀佢話百幾咖 我話百幾咋下……
我心諗我樣5係真係咁窮ma,百幾都覺我買5起嗎( ̄∇ ̄)
如果後生時佢同我講d咁既野真係場都掃鬼左佢狗眼看人低
回復

地方又細又嫌人地睇野阻住佢地
真係摺埋佢啦
回復

我同我朋友一年前去睇 一入到去 見到個員工好似我冇比入場費咁既眼神望住我朋友
我朋友大陸落黎特登睇龜 屋企間防大過藍球場 有錢仔 之後我朋友睇緊隻白化巴西
望望下貴到x街 我朋友就問有冇雙頭巴西 跟住條7頭員工話 你知唔知雙頭龜幾貴 我拎完出黎比你睇你都唔會買啦
跟住我朋友立即著了 係褲袋拎左勁勁勁大疊5百蚊 大約15萬 之後好型咁講左一句
四眼乞衣狗 係我眼中你只係我隻狗咋 ,,,之後走左。。個心涼到笑起左。。
回復

全小明 發表於 2016-5-15 03:28
我同我朋友一年前去睇 一入到去 見到個員工好似我冇比入場費咁既眼神望住我朋友
我朋友大陸落黎特登睇龜 屋 ...

打門做生意姐, 好似趕客咁.......
回復

垃圾店!!!
上到去好似驚死你睇蝕佢d 野咁
回復

城市西林,正一低能
回復

原來個名聲甘差。。。。
回復