香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

龜媽 發表於 2014-8-1 00:39
"我都好奇怪點解報紙會收錯料?但龜主係我D朋友,今日我返來已經第一時間話比我知,我有幾隻星都係我賣比 ...

我仲有好多養龜既朋友,佢地唔會好似妳地咁冇品中意講人事非,晤唔會因某D舊事吾同我做朋友,必要時我一定會!話埋比妳聽!早排黑食放果三隻R仔就是我朋友的,我叫佢報警佢又唔報,話驚老婆有病刺激到佢,依家又中一鑊!
回復

龜媽 發表於 2014-8-1 00:45
其實唔駛唔轉折,君c兄已掌握所有證據, CID直接揾佢問就清楚晒啦!

我緊係冇証句啦!但我有提醒我朋友用咩方法去叫警方查,包括放龜人電話資料希望幫到佢!
回復

龜媽 發表於 2014-8-1 00:53
"我仲有好多羨養龜既朋友,佢地唔會好似妳地咁冇品中意講人事非,晤唔會因某D舊事吾同我做朋友,必要時我 ...

我用手機係咁架啦!有好多都未講清楚
回復

RE: 君臨再現!

lishuikuen 發表於 2014-8-1 00:59
回復 龜媽 的帖子

佢咁恨錢,有獨家唔放比報刊雜誌?特別要係到曬比大家睇?佢朋友識著佢呢D賊仔,仲要係 ...

佢根本就冇金錢龜!D賤精咪最中意屈人架啦!我都話妳D人一定有天收,睇下幾時收妳件豬樣荷馬身型既極品
回復

龜媽 發表於 2014-8-1 01:05
"我仲有好多養龜既朋友,佢地唔會好似妳地咁冇品中意講人事非,晤唔會因某D舊事吾同我做朋友,必要時我一 ...

佢收到賊贓唔出奇呀!佢地係做呢一行!差佬會查架喇,我諗好大機會會拉到人
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:10
回復 君臨天下 的帖子

屈你咩?講事實又話人屈你喎,咪撚笑死我啦!

咁妳咪快D報警囉,事實妳都知?真係一隻賤精極品,要揾野豬隊捉妳去做標本
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:17
5 好到時你話去環遊世界一兩年先返 lai ar

聽講有D師兄同你交收過知你同個賊都好相似,不過我唔會話係你做,D賤精低等人先中意屈人
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:21
係都搵你做人版先 la,你咁 L 7 聰明,又低智慧過人

邊及你咁低智慧呀?求其搵個AC又話係我分身,跟住又同人對罵,真係好撚好笑,你同果件豬頭荷馬身型果件賤精真係天生一對,快D溝佐佢,你地一唱一和又咁甲,係辛苦你夜晚要同佢黑布蒙頭先搞到野,不過唔緊要,一個夠賤一個低B真係天作之合
回復

龜媽 發表於 2014-8-1 01:25
你唔駛咁好心機同我解釋!你之所以無好似以前咁破口大駡,小我老母,都係怕我去大埔舉報你啫,你可以放心,我 ...

妳問到我咪同妳吹下囉,我單野我話唔係我做妳信嗎?D賤人我就係咁同佢解釋過仲話冇問題!仲同我搞龜網同食飯,講到每個人都會做錯事,好似好大仁大義,但一反面就用呢D事去打擊人,呢D咁無恥既人仲係度生存緊,我朋友失龜我亦好嬲,佢第一次我都叫佢報警架,係佢唔聽我講,我都係愛龜的人,我都好明白冇佐自己心愛既龜係好難受
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:39
你個病又嚴重左,等火叔叔我一陣痾篤 C 比你食,包你正常番又高智慧 ga la ...

食屎緊係我呢個主人痾比你食啦!咁忠心既狗,成日揾我呢個主人,我真係要食多D好野痾比你食先得,A5和牛岩嗎?一係我食多D五頭鮑魚,痾出呢果D實岩你囗味,唔好話我呢個主人對你唔好喇,地獄火食屎狗,係一個新品種!

你真係病入膏盲,我留篤超大既C比你食,好快正常番ga la  發表於 2014-8-1 01:53
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:46
回復 君臨天下 的帖子

挑,由你把口講自己幾愛龜,聽見都想嘔,係咁愛龜既,就唔會成日低買高賣不停轉款啦 ...

好彩妳都識得講有買有賣,我仲以為偷添,你條仔又咪賣個龜,賣龜代表唔愛龜嗎?佢地一日係我屋企都會得到最好既日子
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:49
既然你愛龜,點解又去偷人地店舖既白化盾,仲要 5 貴 5 偷,你而家咁舊事有咩叻呀? d 說話,比我既感覺係,今天的 ...

講實情又冇人信基本就唔洗講,亦冇必要同你地D人交代,總之要還我已還清,我亦唔會再行差答錯你吹我漲咩?你地最叻咪翻炒人D舊事,無恥咋

你碟冷飯,比樓主炒起左。無計。  發表於 2014-8-1 02:07
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:04
回復 君臨天下 的帖子

你咪L智障啦!我老公冇你咁L冇品囉!我老公由頭到尾冇撚雷尻你,咪撚將你自己D衰野 ...

哈哈!我一直都話小p係一個好人,係妳呢條極品唔配佢姐,仲老公前老公後,真係想作嘔
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:35
回復 君臨天下 的帖子

都話你唔抵得人地恩愛架啦!知你老婆唔想比塊X你X,勸你拿拿淋拎3條Q既頭髮去驗下D  ...

都話妳係一條賤精真係冇講錯,當初又話賣魚仔幾賤鬧人屋企人,原來妳都係果種賤人?好彩我話得人亦預佐比人話!妳D賤精咪出醜比人睇,所以我都係果句!樣衰冇罪,一個女人心腸惡毒中意害人,呢D先至係無恥,慢慢表現妳D無恥出呢!小p會睇到,同妳樓下條㛃家佬鬥吹囉,真係天生一對,一個夠賤一個夠低B
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 03:10
乜賣魚仔 5 係賣魚婆咩,乜賣魚仔 5 係你分身咩,你講野越 lai 越好笑 wor
夠鐘食 C la,快 d 過 l ...

有屎緊係我呢個主人比你呢隻食屎狗食啦!咁中意護主,來啦?我岩岩食完燒夜想痾,COme我比D新鮮D你食!
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 03:19
回復 君臨天下 的帖子

你開咁多分身,睇 lai pm 小 9 ar oooooo 果件巴佬,應該係你 lai ga la

所以話你真係一條好忠心既食屎狗?咁中意揾我呢個主人!真係好狗好狗但係仲係咁低B!係唔係又話呢個係我分身,又如何?有分身你咬我食呀?你吹得我漲呀?何況到現在我仲未開到新分身,不過你D食屎狗一定唔信,你得閒咪又同佢對罵下囉,我又可隔岸觀D低智慧地獄火做蘇,不過你D廢人係淨係識做埋D低B野,你係呢個論壇有咩貢獻呀?搞屎食屎就你至叻
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 03:43
我冇貢獻過 ga,所以到而家一個案底都冇,邊有你咁 L 叻有幾次偷竊案底,你就好 la,個底花 L 哂,以後做 ...

又如何你吹得我漲呀食屎狗,有案底又點,大把人撈到風生水起,你係咪奉公守法真係唔知,你好有機會係強姦D未成年少女犯
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 09:07
所以人窮志短咪啱哂你 lor,個個學你咁諗,咪通街都係賊
由我出生到呢一刻,個底白過白雪公主,如 ...

哈哈!你出世一刻已經係一隻白化食屎狗公啦我知?你個女我真係冇興趣!白化狗公出呢個D種淨係識食屎,個口一定好臭!
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 10:53
回復 地獄火 的帖子

有係都咪搞啦,如果3條Q有佢DNA,下代出黎都只會係河童...

D賤豬精又由豬欄出呢!又出醜比人睇,講到個條女,自己又咪係度發姣,賣魚仔冇講錯,我要離開佢佢又話要走,明知我係溝佢就唔好理我啦!
回復

達達 發表於 2014-8-1 10:39
咁你比足夠既屎比佢食啦,等佢唔好亂咬人。

我會架喇,日日新鮮疴比隻白化食屎狗,佢又話你係我分身,D低等動物你咪願諒佢囉!哈哈!
回復