香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

回復 君臨天下 的帖子

椰菜花 ← 地球人先會患既
椰才花 ← 可能只有你果個種族先有

又袋錢落你袋喇癈L

算把啦死豬精!!哈哈!  發表於 2014-8-1 18:03
回復

回復 君臨天下 的帖子

話尻你痴L線又唔L認,D證據全部關事既人睇過哂,話我屈你?你真係何止無賴,仲要打橫黎添呀!
係得你講D證據有問題架。。唔見其他睇過既人話有問題?
話你鱷魚頭,老襯底又唔L信=皿=
咪以為你連續講咁多自戀說話就有人信你先得架!
推卸責任,扮痴扮傻,講野成個女人咁,話你係男人簡直侮辱哂地球上既男人呀!

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血

查看全部評分

回復

回復 君臨天下 的帖子

on九仔,由頭到尾都係講緊你條契弟以權謀私,一直洗分洗上位,明明已經有個升到神檯咁L高既超版,仲要一直幫自己分身洗分,又冇經任何人同意之下刪走普通會員既post黎掩飾自己洗分既行為,係你講咁耐都唔L認,仲要話人屈你。

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血

查看全部評分

回復

回復 君臨天下 的帖子

你講完之後你真係唔覺得自己有問題架喎?
你係同一日,係幾個鐘頭裡面,不斷洗分刪post。。要到有人發現有問題,你仲要扮傻扮懵唔認架喎。
你問心果句,咁多個人裡面,有邊個同你一樣?

回復

回復 龜龜ying 的帖子

我有你兩位WHATAPP..我不如加你兩個好過啦=3=
回復

回復 地獄火 的帖子

但YING妹妹唔LIKE用WHATAPP@@
回復