香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

龜媽 發表於 2014-8-1 01:05
"我仲有好多養龜既朋友,佢地唔會好似妳地咁冇品中意講人事非,晤唔會因某D舊事吾同我做朋友,必要時我一 ...

佢收到賊贓唔出奇呀!佢地係做呢一行!差佬會查架喇,我諗好大機會會拉到人
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:10
回復 君臨天下 的帖子

屈你咩?講事實又話人屈你喎,咪撚笑死我啦!

咁妳咪快D報警囉,事實妳都知?真係一隻賤精極品,要揾野豬隊捉妳去做標本
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:12
佢收到賊贓唔出奇呀!佢地係做呢一行!差佬會查架喇,我諗好大機會會拉到人 ...

5 好到時你話去環遊世界一兩年先返 lai ar
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:16
咁妳咪快D報警囉,事實妳都知?真係一隻賤精極品,要揾野豬隊捉妳去做標本 ...

係都搵你做人版先 la,你咁 L 7 聰明,又低智慧過人

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
龜龜ying + 3 笑死我了

查看全部評分

回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:17
5 好到時你話去環遊世界一兩年先返 lai ar

聽講有D師兄同你交收過知你同個賊都好相似,不過我唔會話係你做,D賤精低等人先中意屈人
回復

回復 地獄火 的帖子

nono,應該是係話,到時咪又推個4條Q出黎呀!好L羞家架╮(╯▽╰)╭
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:12
佢收到賊贓唔出奇呀!佢地係做呢一行!差佬會查架喇,我諗好大機會會拉到人 ...

你唔駛咁好心機同我解釋!你之所以無好似以前咁破口大駡,小我老母,都係怕我去大埔舉報你啫,你可以放心,我一定唔會去做金手指.
但係見倒有人被偷龜真係覺得偷龜賊好L賤!人地同龜分分鐘好似親人咁,你又去偷走人!

評分

參與人數 3威望 +8 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血
地獄火 + 3 一針見血
lishuikuen + 2 功德無量

查看全部評分

回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:21
係都搵你做人版先 la,你咁 L 7 聰明,又低智慧過人

邊及你咁低智慧呀?求其搵個AC又話係我分身,跟住又同人對罵,真係好撚好笑,你同果件豬頭荷馬身型果件賤精真係天生一對,快D溝佐佢,你地一唱一和又咁甲,係辛苦你夜晚要同佢黑布蒙頭先搞到野,不過唔緊要,一個夠賤一個低B真係天作之合
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:21
聽講有D師兄同你交收過知你同個賊都好相似,不過我唔會話係你做,D賤精低等人先中意屈人 ...

係 Ar ,我好 L 等 $ 洗 ga,剩係空置幢別墅幾個月都 5 見 200000 ,又扎左近 3000000 貨,仲有幾球貨股票,我真係窮 L 到 5 偷龜為生都 5 掂 ar,但奇怪係,我求其拎張信用卡出 lai 碌一碌,就有 7 位數字 cash 可以到手,邊有你咁幸福可以用納稅人既 $ 咁 L 好 ar
回復

回復 君臨天下 的帖子

自己天生一副肥版河童相,仲咁夠膽話人,你檢討下自己先啦!╮(╯▽╰)╭
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:21
回復 地獄火 的帖子

nono,應該是係話,到時咪又推個4條Q出黎呀!好L羞家架╮(╯▽╰)╭ ...

法官係同情有小朋友既家庭,所以等我生返十個八個後,先去偷龜為生,因為有案例輕判 ma

評分

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

有個做積犯既老豆,真係咩面都冇呀!
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:30
邊及你咁低智慧呀?求其搵個AC又話係我分身,跟住又同人對罵,真係好撚好笑,你同果件豬頭荷馬身型果件賤 ...

你個病又嚴重左,等火叔叔我一陣痾篤 C 比你食,包你正常番又高智慧 ga la
回復

龜媽 發表於 2014-8-1 01:25
你唔駛咁好心機同我解釋!你之所以無好似以前咁破口大駡,小我老母,都係怕我去大埔舉報你啫,你可以放心,我 ...

妳問到我咪同妳吹下囉,我單野我話唔係我做妳信嗎?D賤人我就係咁同佢解釋過仲話冇問題!仲同我搞龜網同食飯,講到每個人都會做錯事,好似好大仁大義,但一反面就用呢D事去打擊人,呢D咁無恥既人仲係度生存緊,我朋友失龜我亦好嬲,佢第一次我都叫佢報警架,係佢唔聽我講,我都係愛龜的人,我都好明白冇佐自己心愛既龜係好難受
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:38
回復 地獄火 的帖子

有個做積犯既老豆,真係咩面都冇呀!

爭面皮有 ironman 咁厚呢句
回復

回復 君臨天下 的帖子

挑,由你把口講自己幾愛龜,聽見都想嘔,係咁愛龜既,就唔會成日低買高賣不停轉款啦!你自己講L完呢段野,係咪都笑L左出黎呀!

評分

參與人數 2威望 +6 收起 理由
地獄火 + 3 一針見血

查看全部評分

回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:39
你個病又嚴重左,等火叔叔我一陣痾篤 C 比你食,包你正常番又高智慧 ga la ...

食屎緊係我呢個主人痾比你食啦!咁忠心既狗,成日揾我呢個主人,我真係要食多D好野痾比你食先得,A5和牛岩嗎?一係我食多D五頭鮑魚,痾出呢果D實岩你囗味,唔好話我呢個主人對你唔好喇,地獄火食屎狗,係一個新品種!

你真係病入膏盲,我留篤超大既C比你食,好快正常番ga la  發表於 2014-8-1 01:53
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:41
妳問到我咪同妳吹下囉,我單野我話唔係我做妳信嗎?D賤人我就係咁同佢解釋過仲話冇問題!仲同我搞龜網同 ...

既然你愛龜,點解又去偷人地店舖既白化盾,仲要 5 貴 5 偷,你而家咁講呢 d 說話,比我既感覺係,今天的你,打倒昨天的你,好 L 矛盾 wor

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
lishuikuen + 2 一針見血

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

呢到呢個ironman唔係皮厚,只係唔L見得光,要搵野擋L住塊面姐╮(╯▽╰)╭!

評分

龜龜ying + 3 原創內容

查看全部評分

回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:46
回復 君臨天下 的帖子

挑,由你把口講自己幾愛龜,聽見都想嘔,係咁愛龜既,就唔會成日低買高賣不停轉款啦 ...

好彩妳都識得講有買有賣,我仲以為偷添,你條仔又咪賣個龜,賣龜代表唔愛龜嗎?佢地一日係我屋企都會得到最好既日子
回復