香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

lishuikuen 發表於 2014-7-21 04:27
回復 地獄火 的帖子

簡直就黎好睇過周星星既戲╮(╯▽╰)╭

一個高分高能,一個低分低能,邊可以作比較 ga,但娛樂性一樣豐富 wor
回復

回復 地獄火 的帖子

真係後悔知道咁多野,搞到而家冇搞好訓(╯з╰)
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-21 03:46
回復 君臨天下 的帖子

笑死人咩!當一個男人後悔既話,你估會唔會仲同個女人結婚生仔丫!

有冇講過問下自己條仔咪知囉,冇講就好啦,有講唔認咪絶子絕孫囉,上年九月同我WhaPP講,唔知電話仲有冇紀綠呢?,你條仔叫我上大陸玩仲話我帶壊佢真好笑,一個好人配一個賤人,我放長雙眼睇下好得幾耐
回復

回復 君臨天下 的帖子

我睇你個短命相,就知你冇命睇到架喇,冇謂免強啦╮(╯▽╰)╭

邊個係賤人,顯而易見啦!

睇人幸福自己唔抵得,你仔都冇個,仲咒人絕子絕孫,咁係咪姐係你大話講得多唔認既後果黎架╮(╯▽╰)╭!?

等你有仔送終,你先好拎呢句野黎咒人,唔係只會反招惡果,到時真係抵你死╮(╯▽╰)╭

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
龜龜ying + 3 冇錯。顯而易見

查看全部評分

回復

lishuikuen 發表於 2014-7-21 05:15
回復 君臨天下 的帖子

我睇你個短命相,就知你冇命睇到架喇,冇謂免強啦╮(╯▽╰)╭

冇做洗咩驚比人咒呀?不過妳咁黑心心地唔好,我諗好大機會絕子絶孫,不過祇鄧小p唔底,執到件垃圾當寳
回復

回復 君臨天下 的帖子

腦殘呢家野我都知冇藥醫架喇!但估唔到原來理解能力咁差先得架╮(╯▽╰)╭

若然我係一件垃圾,你連垃圾都不如!!

一個男人,好人好姐同個女人仔嘈,唔夠人講就咒人絕子絕孫,係架,我信呢句野架,因為應驗左你身上丫麻╮(╯▽╰)╭

堂堂一個男人,上論壇溝女不特止,仲打算溝到就棄糟糠,比人揚左出黎,就話人水性揚花,然後比人將D衰野講哂出黎,仲想痾屎唔出賴地硬,借D二咁想講其他野黎分散主意力!

我勸你呢,講野就咪搞到自己一D退路都冇,小心咒人唔成迫死自己!!

我老公條命生得好,我100%肯定佢有仔送終,完全唔似得D人,天生一副外父相,想搵個有啫啫黎送自己終都難╮(╯▽╰)╭
點解會咁呀!咪因為平時咒得人多,點知咒唔到人反而自己受左囉!

評分

龜龜ying + 3 一針見血

查看全部評分

回復

回復 君臨天下 的帖子

鱷魚頭老襯底,咪繼續轉移視線啦!呢招out架喇!
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-21 07:18
回復 君臨天下 的帖子

腦殘呢家野我都知冇藥醫架喇!但估唔到原來理解能力咁差先得架╮(╯▽╰)╭

我冇仔唔緊要,我有細路生佐仔,一定唔會絶後放心
一直自己挑引人在先,依家唔夠人講又話人蝦女人,妳D非一般女人唔恰人已經偷笑,仲話我同女人嘈,妳D咁既人等天收啦,仲話我短命仔!哈哈!我諗妳肺癌死既機會一定大我好多,大家鬥長命吧!小P一定有仔送終,因為佢已經有個仔,但D黑心賤女人就唔敢講,小P?你如果有呢個老婆註定你呢世行衰運
回復

君臨天下 發表於 2014-7-21 07:41
一直自己挑引人在先,依家唔夠人講又話人蝦女人,妳D非 ...

你老婆已經行緊衰運

評分

龜龜ying + 3 笑死我了。

查看全部評分

回復

回復 lishuikuen 的帖子

咪鬼理佢 up 乜 la,佢誠信已經破產
回復

回復 地獄火 的帖子

今日忙到死,邊有佢咁得閒╮(╯▽╰)╭
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-22 00:24
回復 地獄火 的帖子

今日忙到死,邊有佢咁得閒╮(╯▽╰)╭

呢句真,佢真係名符其實一個閒人
回復

回復 地獄火 的帖子

佢老婆由外地嫁入黎已經行緊衰運啦!
回復

君臨天下 發表於 2014-7-21 07:41
一直自己挑引人在先,依家唔夠人講又話人蝦女人,妳D非 ...

哇!你最大個細路咁細個比人攪大個肚,仲要生埋仔咁陰公呀?係咪果D未婚懷孕,條仔係咪仲要未夠架o_O?
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-18 19:12
回復 龜媽 的帖子

龜媽,你個簽名圖好搞笑

龜龜武藝大會
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-22 11:32
回復 地獄火 的帖子

佢老婆由外地嫁入黎已經行緊衰運啦!

佢大女生埋仔
搞佢果個肯定係蘿利控,更厲害咁細個已經識排卵
回復

回復 地獄火 的帖子

傻豬黎既,佢冇講大定細既女呀!
幫手問下要唔要幫手報警衰十一先啦╮(╯▽╰)╭
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-22 22:33
回復 地獄火 的帖子

傻豬黎既,佢冇講大定細既女呀!

佢買 M 糧話人呃秤,佢而家咪一樣講大話,話自己有個孫,玉皇大帝第 9 代乖孫
好玉 9 孫 Ar
回復

回復 地獄火 的帖子

玉皇大帝第 9 代乖孫。。笑死我了
回復

龜龜ying 發表於 2014-7-28 18:49
回復 地獄火 的帖子

玉皇大帝第 9 代乖孫。。笑死我了

梗係好笑 la,更好笑佢用另一個女人名 account 話自己係 C 姐/妹,5 好叫佢做 C 兄/弟 wor,順理成章佢咪變左做光頭妹妹 lor
佢專做埋哂 d 低智慧既野,睇 lai 佢仲有排比我地恥笑 Tim ar
回復