香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:50
回復 地獄火 的帖子

呢到呢個ironman唔係皮厚,只係唔L見得光,要搵野擋L住塊面姐╮(╯▽╰)╭! ...

冇辦法 la,鬼叫佢咁 L 靚仔咩,現真身 5 怕狂風浪蝶 ar
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 01:49
既然你愛龜,點解又去偷人地店舖既白化盾,仲要 5 貴 5 偷,你而家咁舊事有咩叻呀? d 說話,比我既感覺係,今天的 ...

講實情又冇人信基本就唔洗講,亦冇必要同你地D人交代,總之要還我已還清,我亦唔會再行差答錯你吹我漲咩?你地最叻咪翻炒人D舊事,無恥咋

你碟冷飯,比樓主炒起左。無計。  發表於 2014-8-1 02:07
回復

回復 君臨天下 的帖子

你咪L智障啦!我老公冇你咁L冇品囉!我老公由頭到尾冇撚雷尻你,咪撚將你自己D衰野,拎黎同我老公比較,肥版河童你唔配同我老公相題並論囉!
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 02:00
講實情又冇人信基本就唔洗講,亦冇必要同你地D人交代,總之要還我已還清,我亦唔會再行差答錯你吹我漲咩 ...

我剩係識呢 4 個字"人窮志短"
我點吹得你脹 wor,你合法去呃,就呢一樣我已經吹你 5 脹 la
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:04
回復 君臨天下 的帖子

你咪L智障啦!我老公冇你咁L冇品囉!我老公由頭到尾冇撚雷尻你,咪撚將你自己D衰野 ...

哈哈!我一直都話小p係一個好人,係妳呢條極品唔配佢姐,仲老公前老公後,真係想作嘔
回復

回復 君臨天下 的帖子

都話你唔抵得人地恩愛架啦!知你老婆唔想比塊X你X,勸你拿拿淋拎3條Q既頭髮去驗下D N A,咪到時原來你老婆比塊豬肉你X,仲以為自己有後呀!

回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:35
回復 君臨天下 的帖子

都話你唔抵得人地恩愛架啦!知你老婆唔想比塊X你X,勸你拿拿淋拎3條Q既頭髮去驗下D  ...

段片好好笑 ar
回復

回復 地獄火 的帖子

小心咪同佢接觸咁多,睇佢個款差唔多中左片名果種病架喇╮(╯▽╰)╭
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:46
回復 地獄火 的帖子

小心咪同佢接觸咁多,睇佢個款差唔多中左片名果種病架喇╮(╯▽╰)╭ ...

都近磅 la,呢類人真係少 d 接觸為妙
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:35
回復 君臨天下 的帖子

都話你唔抵得人地恩愛架啦!知你老婆唔想比塊X你X,勸你拿拿淋拎3條Q既頭髮去驗下D  ...

都話妳係一條賤精真係冇講錯,當初又話賣魚仔幾賤鬧人屋企人,原來妳都係果種賤人?好彩我話得人亦預佐比人話!妳D賤精咪出醜比人睇,所以我都係果句!樣衰冇罪,一個女人心腸惡毒中意害人,呢D先至係無恥,慢慢表現妳D無恥出呢!小p會睇到,同妳樓下條㛃家佬鬥吹囉,真係天生一對,一個夠賤一個夠低B
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 03:05
都話妳係一條賤精真係冇講錯,當初又話賣魚仔幾賤鬧人屋企人,原來妳都係果種賤人?好彩我話得人亦預佐比 ...

乜賣魚仔 5 係賣魚婆咩,乜賣魚仔 5 係你分身咩,你講野越 lai 越好笑 wor
夠鐘食 C la,快 d 過 lai 食 la,C 到病除
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 03:10
乜賣魚仔 5 係賣魚婆咩,乜賣魚仔 5 係你分身咩,你講野越 lai 越好笑 wor
夠鐘食 C la,快 d 過 l ...

有屎緊係我呢個主人比你呢隻食屎狗食啦!咁中意護主,來啦?我岩岩食完燒夜想痾,COme我比D新鮮D你食!
回復

回復 君臨天下 的帖子

你開咁多分身,睇 lai pm 小 9 ar oooooo 果件巴佬,應該係你 lai ga la
我睇左你既對話,冇 100 % 都有 99.99% 係你條契弟 lai,因為我都同過呢條契弟嘈過,一樣都係鍾意人地屋企人,同你呢條契弟直情係兩兄弟 lai
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 03:17
有屎緊係我呢個主人比你呢隻食屎狗食啦!咁中意護主,來啦?我岩岩食完燒夜想痾,COme我比D新鮮D你食!{: ...

我等 Ar oooooo C Hing lai 收你,C 都冇得你食
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 03:19
回復 君臨天下 的帖子

你開咁多分身,睇 lai pm 小 9 ar oooooo 果件巴佬,應該係你 lai ga la

所以話你真係一條好忠心既食屎狗?咁中意揾我呢個主人!真係好狗好狗但係仲係咁低B!係唔係又話呢個係我分身,又如何?有分身你咬我食呀?你吹得我漲呀?何況到現在我仲未開到新分身,不過你D食屎狗一定唔信,你得閒咪又同佢對罵下囉,我又可隔岸觀D低智慧地獄火做蘇,不過你D廢人係淨係識做埋D低B野,你係呢個論壇有咩貢獻呀?搞屎食屎就你至叻
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 03:34
所以話你真係一條好忠心既食屎狗?咁中意揾我呢個主人!真係好狗好狗但係仲係咁低B!係唔係又話呢個係我分 ...

我冇貢獻過 ga,所以到而家一個案底都冇,邊有你咁 L 叻有幾次偷竊案底,你就好 la,個底花 L 哂,以後做案偷呃拐騙都 5 怕,難委我要奉公守法,真係羨慕你
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 03:43
我冇貢獻過 ga,所以到而家一個案底都冇,邊有你咁 L 叻有幾次偷竊案底,你就好 la,個底花 L 哂,以後做 ...

又如何你吹得我漲呀食屎狗,有案底又點,大把人撈到風生水起,你係咪奉公守法真係唔知,你好有機會係強姦D未成年少女犯
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 03:50
又如何你吹得我漲呀食屎狗,有案底又點,大把人撈到風生水起,你係咪奉公守法真係唔知,你好有機會係強姦D ...

所以人窮志短咪啱哂你 lor,個個學你咁諗,咪通街都係賊
由我出生到呢一刻,個底白過白雪公主,如果有案底,我家底點止咁薄
乜你想比你個女我搞 ar,咁多謝 Ar ,留番比你 d 案低累累既女婿慢慢搞 la,物以類聚 ma
回復

地獄火 發表於 2014-8-1 09:07
所以人窮志短咪啱哂你 lor,個個學你咁諗,咪通街都係賊
由我出生到呢一刻,個底白過白雪公主,如 ...

哈哈!你出世一刻已經係一隻白化食屎狗公啦我知?你個女我真係冇興趣!白化狗公出呢個D種淨係識食屎,個口一定好臭!
回復

你有證據咪去警察局告發佢囉,冇料到就收聲啦。

君臨光頭妹妹  發表於 2014-8-1 10:43
回復