香港龜友論壇

樓主: seamus
打印 上一主題 下一主題

.....

關閉 [複製鏈接]
2條粉腸on撚鳩鳩,版主都咁屌,抵封
版主係義務性質幫個壇做事,唔通24小時下下睇住呀?
如果個個都要版主有求必應,唔應又出post 亂鳩咁屌,
我諗再冇人願意做呢d吃力不討好嘅義工

粗口-V-小心扣分  發表於 2012-6-14 19:24

評分

參與人數 6威望 +24 收起 理由
c87654 + 2 一針見血
婷婷 + 10 一針見血
R之迷 + 2 多謝分享
龜痴 -10 粗言穢語/人身攻擊
啊橙 + 10 粗言穢語/人身攻擊
skclan + 10 熱心幫助

查看全部評分

回復

人吾係我封,我了解梗咩事,把我的心機刀浪費掉
回復

表明先,我只係扣左10分

我冇封鎖/禁言任何人。
回復

人係我鎖 帖亦是我關的 多次出現違規行為 再嘈落去亦無意思 各持己見 如有冒犯多多包涵 只是盡基本責任 其他版主如想了解請自行解禁。
回復

zero_1 發表於 2012-6-14 19:22
人吾係我封,我了解梗咩事,把我的心機刀浪費掉

封佢地幾日,比佢地冷靜下,事情可能易於處理,今日佢地實在係火上腦,根本無法與人正常溝通。再講什麼只會係火上加油。

師兄的心機不會浪費,熟對熟錯有目共睹。
回復

啊橙 發表於 2012-6-14 20:00
封佢地幾日,比佢地冷靜下,事情可能易於處理,今日佢地實在係火上腦,根本無法與人正常溝通。再講什麼只 ...

ok~~~~~~~~~
回復