香港龜友論壇

標題: 各位師兄,請小心此人!『roychu』 [打印本頁]

作者: 鱷君    時間: 2012-10-5 16:23
標題: 各位師兄,請小心此人!『roychu』

.................................................................

作者: Fatal_Paladin    時間: 2012-10-5 16:53
下次拎你隻大皇爺出去咬佢!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-5 17:32
Fatal_Paladin 發表於 2012-10-5 16:53
下次拎你隻大皇爺出去咬佢!

哈哈哈,唔好掛,咬臭大皇爺把口…………
作者: Fatal_Paladin    時間: 2012-10-5 17:49
回復 鱷君 的帖子

咁師兄就咁睇我覺得你都要負上部份責任,

下次搵個廁所沖一沖水check清楚先嘛, 而且第一次有問題, 第二次換都唔check清楚, 你都太大意啦!

呢家野講個信字冇用, 信自己對眼最緊要!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-5 17:51
Fatal_Paladin 發表於 2012-10-5 17:49
回復 鱷君 的帖子

咁師兄就咁睇我覺得你都要負上部份責任,

完全明白,在下受教,獲益遍多,多謝師兄!!!
作者: khip    時間: 2012-10-5 19:43
鱷君 發表於 2012-10-5 17:32
哈哈哈,唔好掛,咬臭大皇爺把口…………

慳番餐WO..

咁而家最終係換番你原先隻龜?
作者: piukan    時間: 2012-10-5 21:51
一次都吾夠仲要兩次,師兄養龟咁耐咁都受騙
作者: 鱷君    時間: 2012-10-5 22:02
bobby310 發表於 2012-10-5 21:14
回復 鱷君 的帖子

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=57735

重衰過呢点
作者: 鱷君    時間: 2012-10-5 22:02
piukan 發表於 2012-10-5 21:51
一次都吾夠仲要兩次,師兄養龟咁耐咁都受騙

講個信字咪衰左囉
作者: qqqq1418a    時間: 2012-10-6 01:36
人地係另一個網話已經換番俾你,話你用粗口罵佢你去睇吓!
作者: animalarthur    時間: 2012-10-6 15:07

其實呢位師兄話隻緣殻花,係好細點。但他死口話隻眼曚,叫他影相又話影唔到。到第二次換三趾既時候我換哂兩隻緣係呢位師兄面前一齊看清楚。發覺原來隻眼係冇事,他死口話尋晚隻眼有事請問一晚之間又會好返。唔緊要你話要換三趾又換,你即場驗龜又話冇問題。一小時候又要換返你隻龜,我即時叫朋友車返隻龜俾你。呢位師兄收番隻龜之後仲whatsapp不停粗口鬧我,真是冇品!

師兄如果唔係亂吹,你放埋眼曚、斷尾照上黎俾大家評論。睇下邊個呃人吹水玩野,你指責得我實有影
作者: animalarthur    時間: 2012-10-6 15:10

copy 唔到條link ,所以只copy內容.
其實大家都等樓主回應.............

作者: 鱷君    時間: 2012-10-6 15:16
animalarthur 發表於 2012-10-6 15:10
copy 唔到條link ,所以只copy內容.

我唔使講其他呀,咁佢唔知自己点龜有事?佢姐係無責任同我講清楚?咁重唔係呃人?
作者: 鱷君    時間: 2012-10-6 15:20
animalarthur 發表於 2012-10-6 15:07
其實呢位師兄話隻緣殻花,係好細點。但他死口話隻眼曚,叫他影相又話影唔到。到第二次換三趾既時候我換哂兩 ...

隻三趾嚴重角質化佢自己唔知?咁重要同我換第二次!唔係呃人係咩?
作者: 鱷君    時間: 2012-10-6 15:41
animalarthur 發表於 2012-10-6 15:07
其實呢位師兄話隻緣殻花,係好細點。但他死口話隻眼曚,叫他影相又話影唔到。到第二次換三趾既時候我換哂兩 ...

同你你呢點無恥騙徒重使講人品呀!隻三趾嚴重角質化你自己唔知?咁你唔知自己点龜有事?你姐係無責任同我講清楚?咁重唔係呃人?咁重要同我換第二次!唔係呃人係呀?重理直氣壯係度講廢呀,死柒頭!
作者: eo12312    時間: 2012-10-11 15:16
http://香港寵物交易個網址/forum.php?mod=viewthread&tid=85982

各位係咪要去友譠睇下人地回應先呢??單方面的說話不能盡信~
作者: roychu    時間: 2012-10-11 23:47
鱷君叫你去竉物交易果邊對質你又唔會應做縮頭龜,而家又係龜友吹水。冇圖冇真相,大家想知鱷君既人格就去友網投訴版就知條友吹水!你一定又想我係度出相,你又要玩潛水啦!
作者: roychu    時間: 2012-10-12 00:38
各師兄留意下鱷君所出的相片有冇他所講既斷尾、眼曚,殻花、斷指交收時已告知。條友攞明做作老屈!如果你攞唔出可指責我既相,請你收聲同道歉!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-12 01:21
roychu 發表於 2012-10-12 00:38
各師兄留意下鱷君所出的相片有冇他所講既斷尾、眼曚,殻花、斷指交收時已告知。條友攞明做作老屈!如果你攞 ...

你個死騙子唔好再係度指鹿為馬,癲倒是非!你交收講,講你條命,隻公我唔問你個殼係唔係花你都唔7講!whatsapp我有記錄,你唔使怕,記錄相除後送上!當場交收講既野得你知我知,無人知!你各得你隻黃緣母係我有講錯既話,你大可以擺相上黎自己證明,你知我無隻黃緣母既相係度扮癲狗亂吠,咬住我唔放,我各得你点龜有問題我就可以再換,再換你亦同意,第二次換三趾,你唔係話三趾全品咩,結果呢?嚴重角質化,好很野哦!
作者: roychu    時間: 2012-10-12 09:49
回復 鱷君 的帖子

係呀!你老屈我點會冇影啲咁重要既相,凈係影啲指責唔到我既相真是奇怪。其實係竉物交易果邊既相片已交代清楚,一看相就知你吹水。你份人都好賤格!
作者: roychu    時間: 2012-10-12 13:13
回復 鱷君 的帖子

我系果邊已經交代得好清楚
相都post 埋出黎比其他ching過目 其他廢話唔洗講
開口埋口成日話擺相 我系果邊擺左相你就玩潛水
砌我唔入就過擋開post 再玩過 我凈係知你係一件柒頭
如果你話我水你 你可以搵下同我交收過既客仔問下我口碑點樣

作者: qqqq1418a    時間: 2012-10-12 14:18
鱷君你果邊網postD對話只係俾人睇到人地換番俾你就爆粗而已!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-12 14:52
qqqq1418a 發表於 2012-10-12 14:18
鱷君你果邊網postD對話只係俾人睇到人地換番俾你就爆粗而已!

唔更要,我po左全對話相出黎了
作者: SDQQQ    時間: 2012-10-12 15:31
全對話都係見到你爆粗
作者: roychu    時間: 2012-10-12 15:54
回復 SDQQQ 的帖子

咪就係!條友非常冇品!
作者: roychu    時間: 2012-10-12 19:01
面係人俾架係自己丟,自己去寵物交易網看看有冇人信你。你收聲或者道歉吧!你個朵臭唒!
作者: anthonywoo    時間: 2012-10-12 19:50
我認為角質化應算是病, 不應計落是否全品.
作者: 鱷君    時間: 2012-10-12 21:58
anthonywoo 發表於 2012-10-12 19:50

師兄,咁咪係囉,第一次當係我錯,但第二次呢,我問係唔係全品,佢依然話係,你話我興唔興…………
作者: roychu    時間: 2012-10-12 23:49
其實真是希望各師兄睇哂所有相片文字先評論,不要聽一面之詞去評論。其實鱷君你有乜証據指責我啲龜有問題,冇圖冇真相。香港竉物交易有哂啲龜相文字,沒有鱷君所指既問題!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 00:41
roychu 發表於 2012-10-12 23:49
其實真是希望各師兄睇哂所有相片文字先評論,不要聽一面之詞去評論。其實鱷君你有乜証據指責我啲龜有問題, ...

我相己經擺左,整係三趾個張己經足夠,你唔好再係度扮癲狗,偽君子!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 00:44
其實真是希望各師兄睇哂所有相片文字先評論,不要聽一面之詞去評論。其實鱷君你有乜証據指責我啲龜有問題, ...

三趾角質化嚴重程度:

作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 00:44

你隻三趾呀,張開你狗眼睇清楚!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 00:54
anthonywoo 發表於 2012-10-12 19:50

三趾角質化嚴重程度:

作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 00:54
bobby310 發表於 2012-10-12 20:21
回復 anthonywoo 的帖子

對。

三趾角質化嚴重程度:

作者: roychu    時間: 2012-10-13 01:29
回復 鱷君 的帖子

你眼又矇又精神有問題,點解唔放埋啲黃緣相呀!從你post出來既三趾有幾嚴重角質化,死癲狗咪亂吠!香港竉物果邊成村人鬧緊你自己去看看,咪係龜友扮哂受害者。呢邊啲師兄未知你咁殘格!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 02:37
roychu 發表於 2012-10-13 01:29
回復 鱷君 的帖子

你眼又矇又精神有問題,點解唔放埋啲黃緣相呀!從你post出來既三趾有幾嚴重角質化,死癲 ...

呢邊大把正義之師,個邊搞屎棍咁柒多,你條搞屎棍緊係叫我過去啦,係呢邊搞我!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 02:39
回復 鱷君 的帖子

你眼又矇又精神有問題,點解唔放埋啲黃緣相呀!從你post出來既三趾有幾嚴重角質化,死癲 ...

學下野啦死柒頭,人地就真係有良心既龜友啦,你呢?出埋點白痴po!
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=58473
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 02:42
回復 鱷君 的帖子

你個死柒頭,角質化都賣2000,唔怪得無人同你要啦!
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=57621
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 05:38
回復 鱷君 的帖子

你唔好係度整講兩隻黃緣,如果隻三趾你影出黎真係無角質化就我錯,我願意道歉!如果有角質化就你道歉,即克消失,收埋你把狗咀!
作者: roychu    時間: 2012-10-13 18:51
鱷君三趾的相post出來,你又玩潛水。出來交代下!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 19:43
roychu 發表於 2012-10-13 18:51

po埋呢度!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 19:52

呢點唔係角質化係咩?生長紋呀?原來唔識係度扮專家,搞屎棍!!!
作者: 鱷君    時間: 2012-10-13 19:58

呢點唔係角質化,係生長紋呀何………唔識就問下人,問清楚先好係度吠,同我講聲對唔住,自已消失啦!!!

作者: roychu    時間: 2012-10-13 20:00
回復 鱷君 的帖子

鱷君專家從相又何見到嚴重角質化,攪屎棍好像係你。係龜友已出相,等其他師兄答你啦!扮唒高手,講粗口你就係專家!
作者: roychu    時間: 2012-10-13 20:02
回復 鱷君 的帖子

咁你自己去我開既post看看,真是唔知邊個要收聲消失同道歉呢!咪係度死撐,亂吠!

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2