香港龜友論壇

標題: 邪靈 多點回歸 [打印本頁]

作者: izzy    時間: 2012-9-16 17:21
標題: 邪靈 多點回歸

自己執生 black list 68925468

管理員之前個post要update下,繼續置頂喇~~~
唔知個論壇點解 成日惹d kai仔入嚟搞事

作者: 龜友    時間: 2012-9-16 17:42
冇法啦,呢個世界咩人都有,係冇正常人
作者: Oscar    時間: 2012-9-16 17:45
邪靈無咁易收手嘅,要揾驅魔人幫手!!!
作者: beejjb    時間: 2012-9-16 17:52
責任感問題
作者: COOLBIRD    時間: 2012-9-16 17:55
可能龜壇榭大招風 ..... 不斷有無謂人搞事 或者會唔會利益關係 ?!  只屬個人意見
作者: Fatal_Paladin    時間: 2012-9-16 18:24
邪靈乜水

我記性差 唔記得佢做過D乜
作者: c87654    時間: 2012-9-16 18:29
izzy 發表於 2012-9-16 17:21

omg~~
作者: sunnyho123    時間: 2012-9-16 18:48
COOLBIRD 發表於 2012-9-16 17:55
可能龜壇榭大招風 ..... 不斷有無謂人搞事 或者會唔會利益關係 ?!  只屬個人意見  ...

無謂人搞事55

作者: elaineleung    時間: 2012-9-16 18:50
吾好意思,其實此人做d乜呢?
作者: power15    時間: 2012-9-16 19:12
咩事,搞咩事???
作者: hobillgo    時間: 2012-9-16 19:32

回復 Fatal_Paladin 的帖子

always f_ _k people when somebody ask him some questions....................
I am one of victims~~~~~~~~~

作者: izzy    時間: 2012-9-16 20:10
龜友 發表於 2012-9-16 17:42
冇法啦,呢個世界咩人都有,係冇正常人

好似好灰咁~~~
作者: izzy    時間: 2012-9-16 20:11
Fatal_Paladin 發表於 2012-9-16 18:24
邪靈乜水

我記性差 唔記得佢做過D乜

打不死的 on 9 飛機友 一條
作者: izzy    時間: 2012-9-16 20:13
COOLBIRD 發表於 2012-9-16 17:55
可能龜壇榭大招風 ..... 不斷有無謂人搞事 或者會唔會利益關係 ?!  只屬個人意見  ...

佢都算執著了~~~加埋唔知有無申過100個a/c入嚟搞事!!!!
都唔知系咪同邊個版主有咩深仇大恨

作者: izzy    時間: 2012-9-16 20:14
Oscar 發表於 2012-9-16 17:45

私人恩怨??^^ 做咩要做到咁出面??
作者: izzy    時間: 2012-9-16 20:15
hobillgo 發表於 2012-9-16 19:32
回復 Fatal_Paladin 的帖子

always f_ _k people when somebody ask him some questions................. ...

Not Only eff others~~~but bluffing and cheating is the crime
作者: khip    時間: 2012-9-16 20:48
izzy 發表於 2012-9-16 20:11
打不死的 on 9 飛機友 一條

我諗起一首惡搞歌...

唔知點解佢打不死,連聖衣都打鬼爛晒.......
作者: power15    時間: 2012-9-16 22:24
飛機友實在太討厭了~~
作者: songshu    時間: 2012-9-16 23:11
中西合壁!
天靈靈地靈靈,太上老君快顯靈~我hay!
五雷猛將,火車將軍,腾天倒地,驅雷奔雲,隊仗千萬,统領神兵,開旗急召,不得稽停。急急如律令!
and of the Holy Ghost!聖靈之名。
By the sign of this holy cross...以神聖十字架的印記...
by our Lord Jesus Christ...以我主耶穌基督...
God, the Holy Ghost, commands you!上帝、聖靈命令你!
The blood of the martyrs commands you!以耶穌的血命令你!
In God's name, demon...以上帝之名,惡魔...
I cast you out!我將你逐出!
作者: tbasd    時間: 2012-9-16 23:12
幾廿個分身嗰個?? 定係話自己識通靈嗰個??
作者: leonardomonster    時間: 2012-9-16 23:23
師兄無辨法架哪!呢d(KAI 子)一個人幾個甚至十幾個身份!無銀聊!唉!
作者: izzy    時間: 2012-9-17 00:48
tbasd 發表於 2012-9-16 23:12
幾廿個分身嗰個?? 定係話自己識通靈嗰個??

幾百個分身果個,,,,,
通識靈?即係?
作者: izzy    時間: 2012-9-17 00:50
leonardomonster 發表於 2012-9-16 23:23
師兄無辨法架哪!呢d(KAI 子)一個人幾個甚至十幾個身份!無銀聊!唉!

通過申請時可以block一d IP既都
作者: COOLBIRD    時間: 2012-9-17 01:15
講開又要講下 ..... izzy兄 個人意見 "不是挑引"  呢度龜壇 種有點怪怪 自己人講乜都沒事 大把人幫 包括 版大   有句俗語 只淮州官放火 不淮百姓點燈   可能引起某些憤世嫉俗kai仔搞事主要原因  
作者: 奶野    時間: 2012-9-17 06:40
師兄!!佢做咩事??
作者: 山貓    時間: 2012-9-17 13:12
咁響呢度同你傾緊計既都有可能係佢d分身喎,咁驚.
作者: izzy    時間: 2012-9-17 15:27
COOLBIRD 發表於 2012-9-17 01:15
講開又要講下 ..... izzy兄 個人意見 "不是挑引"  呢度龜壇 種有點怪怪 自己人講乜都沒事 大把人幫 包括 版 ...

所以遇事我都係極少講~~ 最多好似咁提提加咗d好友
作者: izzy    時間: 2012-9-17 15:29
奶野 發表於 2012-9-17 06:40
師兄!!佢做咩事??

三更半夜打騷擾電話卑我~~好彩之前block咗佢個林巴,,之後聽留言,三四個粗口咁咯。。
好耐前同我玩嘢,卑我笃穿,,依家都仲唔放過我

作者: izzy    時間: 2012-9-17 15:30
山貓 發表於 2012-9-17 13:12
咁響呢度同你傾緊計既都有可能係佢d分身喎,咁驚.

咁你放心~~
第一,條kai仔無耐性講人話,
第二,響度嘅九成我邀請過嚟嘅好友嚟,投訴貼唔會響首頁出現
作者: oooooo    時間: 2012-9-17 18:59
izzy 發表於 2012-9-16 17:21

佢用新ac,1直無走過~~
作者: izzy    時間: 2012-9-17 21:27
oooooo 發表於 2012-9-17 18:59
佢用新ac,1直無走過~~

邪靈個a/c出名吖嘛~~~講第d大家未必知,依家叫fizz777,正7仔
作者: khip    時間: 2012-9-17 22:26

like this?

作者: izzy    時間: 2012-9-17 23:00
khip 發表於 2012-9-17 22:26
like this?

值得重溫!!!!附上 download link

http://so.xiaopian.com/html/gndy/jddy/20081025/14945.html

作者: flower07223    時間: 2012-9-18 09:44

揾司徒法正.....出事架嘛
作者: qqqq1418a    時間: 2012-9-20 08:20
回復 izzy 的帖子

多謝提醒啱啱係悼念區見到佢,而家唔用6改用7正7碌!
作者: HIHIFISH    時間: 2012-9-21 17:08
睇來又要頂番上去啦!
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=56315
作者: izzy    時間: 2012-9-22 00:11
HIHIFISH 發表於 2012-9-21 17:08
睇來又要頂番上去啦!
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=56315

d post我投訴過,不過無人理都費事嗮氣~~~
條友第一個post我就發現佢系邪靈個傻X喇~~~

記得block電話,佢會半夜三更打嚟爆粗

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2