香港龜友論壇

標題: 雞蛋豹 [打印本頁]

作者: lauangusny    時間: 2012-3-5 00:58
標題: 雞蛋豹
小豹豹今星期最後一餐蒲公英,食到唔想食.  明天開始可以食反最鍾意既田灘草了.

作者: Koa    時間: 2012-3-5 01:06
好得意吖!!其實呢種係吾係西豹?
作者: lauangusny    時間: 2012-3-5 01:15
Koa 發表於 2012-3-5 01:06
好得意吖!!其實呢種係吾係西豹?

我都唔請楚,之前睇過...印象好似係東豹.
作者: 小豹    時間: 2012-3-5 01:16
西豹每格有兩點的
作者: lauangusny    時間: 2012-3-5 02:01
回復 Koa 的帖子

有兩隻喺超人道買,有兩隻錯甲喺洞記買。  超人好似賣晒,洞記今日仲有,魚街中間有一間仲有,但忘了店名。
作者: lktq    時間: 2012-3-5 13:44
眼仔好精靈!讚!
作者: freemankapo    時間: 2012-3-5 14:04
lauangusny 發表於 2012-3-5 00:58
小豹豹今星期最後一餐蒲公英,食到唔想食.  明天開始可以食反最鍾意既田灘草了.
...

我都有隻雞蛋豹O係洞記買...對稱錯甲...比想像中活潑好動大膽...質數唔錯...
俾我隻你睇下...

作者: kaka'    時間: 2012-3-5 17:20
洞記..出名對稱錯甲雞蛋豹 ?^^
作者: lauangusny    時間: 2012-3-5 19:30
freemankapo 發表於 2012-3-5 14:04
我都有隻雞蛋豹O係洞記買...對稱錯甲...比想像中活潑好動大膽...質數唔錯...
俾我隻你睇下...
...

好靚仔,好得意.
作者: freemankapo    時間: 2012-3-6 12:25
lauangusny 發表於 2012-3-5 19:30
好靚仔,好得意.

要搵隻對稱、錯甲、精靈、活潑...真係可遇不可求...E隻真係唔錯

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2