香港龜友論壇

查看: 5702|回復: 98
打印 上一主題 下一主題

點算好?! 救命!!! (ToT)

樓主

點算好! 我已冇辨法啦! 我好愛我隻龜, 好想救佢, 好想佢快D 好返! 想  帶佢去睇醫生, 但係我太, 未有能力比醫藥費, 於是向父母求助, 諗往佢 地會可憐弱小嘅生命. 點知, 佢地勁冷血, 同我講:[细隻龜, 無謂浪費金 錢去醫佢, 由得佢死啦!] 我好,絕望, 好想!!! 我估唔到佢地連些少 嘅愛心都冇! 有咩辨法好??? 我幫過我隻龜浸龜之樂+乾養, 都無效!!!  Ching可幫幫?有時佢仲會張開個口,有D 就快升天嘅感覺... Thx!!!

補充:佢唔肯食野...

沙發
icaicayin 發表於 2013-6-11 22:23
帶去俾中鋒睇吧。。。
手腳仲有冇力?

我父母唔比!!!
但係佢有時唔郁,有時會爬去缸邊企...  what should i do??? Thx!
回復

板凳
wel524 發表於 2013-6-11 22:50
爛到咁樣+唔食野, 其實已經命不久矣 另外, 想知道崩咀草龜而家個咀點?? ...

隻草龜依然O嘴,但係整體上日常生活沒問題
回復

地板
請問這個係咪地址:荃灣眾安街142號B座,即(荃灣河背街68號天佑小學斜對面)
And 佢幾時開鋪?thx
回復