香港龜友論壇

樓主: kitman1990
打印 上一主題 下一主題

最終更新-龜友羽毛球隊(FULL)

樓主
好似好熱鬧!以後唔驚冇人陪我打了!不過個個都咁鐘意執波,我果日將啲波亂咁掉,你地再執比我掉過實好好玩!
回復

沙發
回復 kitman1990 的帖子

一個願掉,個個願執,正!不過期待同你地打波,考試之後應該第一次就比左你地
回復

板凳
回復 freemankapo 的帖子

大獲了!有兩個搞破壞!
回復

地板
回復 riched122 的帖子

雖然唔知幾多個場..但輪左打都OK既..,,,唔洗打果陣咪有得傾羅..仲有打緊果4個都會傾嫁MA..仲有唔同人有唔同鍾意既野...唔一定個個LIKE行山...只要志同道合咪OK羅...你擔心既野..果晚之後會有人上黎講番個情況嫁啦...到時你咪知會唔會有你所講既野發生羅...仲有...12個人係可以同一個場..只係落場既人4個姐...如果真係咁多人..咪4個4個咁換羅..
回復

RSL 6號波好耐打..如果你未買可以考慮...都係60以下姐..5蚊個好抵...
回復

kitman1990 發表於 2012-4-26 00:46
rsl係邊隻???
我打開黑色飛機牌~好鬼貴~

好野...果日有令波用...RSL NO 6  上網睇應該有...一同飛機牌夠埋3筒RSL 有找..當然你有錢 就唔洗計喱D啦...我果日帶埋黎比你試吧..
回復

其實一至5會易卜好多...如果星期六日果D...長沙灣都係一個唔錯既選擇..都易卜..師姐辛苦了..
回復

我聽日都應該去卜場...我去買有冇假日7點後既場>假日7點前>平日7點後>平日7點前 OK??因為我覺得D場冇咁難卜嫁喎..如果有就打比你問啦(PM你電話比我)
回復

我都有D既..SHARE 用  2個鍾應該夠..
回復

回復 啊橙 的帖子

我冇記錯係C2出口(寫住西九龍)跟住直行 第2個十字路口就向左轉..靠右果邊直行就見到市政大樓
回復

睇左了...我有6個新波...幾個舊波(仲用到)
回復

今晚有幾多人會打完先食飯?

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 多謝參與

查看全部評分

回復

今日真係超級對唔住...我有個朋友打黎話想我陪佢..咁喱D野冇得拒絕嫁MA...所以就對唔住大家啦..大家玩得開心MA??
回復

見到佢地打波..打得唔錯..之前個個都扮晒新手咁..無非都係想昆我喱d 傻仔去比佢地蝦..好彩醒目..冇黎到...唔係可能我比人打中都唔定..我d波好唔好打阿??
回復