香港龜友論壇

查看: 5072|回復: 98
打印 上一主題 下一主題

佔中

樓主
又5 好  話  人 食屎 甘難 聽   

佢地   只係   習慣 左  跪住活   忘記左  企住活  啫        
回復

沙發
梁特首  棄禿英 自保  咪得囉       再打壓樓價    禁址大陸  高吸外勞   新移民 只限 父母孑女  咪惦囉      到處  領會   

啲廢青無訂住   咪走曬出街囉   (學啲利申            十個八個 cheap 單位)
回復

板凳
catcatdog123 發表於 2014-10-2 00:45
琴日食早餐同一個媽媽傾計, 佢話佢好支持佔中, 咁我問佢覺得現在的香港同97前有咩唔同, 佢話好似以前英國統 ...

甘97 後hk你覺得點 呢 ?  有乜好呢    乜5好呢

你97   前 5 係香港咩   做 乜問呢  o的    人地5答你  係人地知你  左邊  5想大家無趣   

5係答你5到
回復

地板
紅萬 發表於 2014-10-2 01:09
港督又吾見嘈要自己㨂

港督啲 大餅好食冴麻        89十年代  大家穩5小垃     
問呢的      你好奸難?  一齊分享下   
回復

jc2038 發表於 2014-10-2 00:52
回復 Honest 的帖子

阿爺煮咗三餸一湯,叫孫仔話食住先,個孫仔於是同孫囡同朋友仔瞓地忸計示威決絕食飯, ...

個阿爺侍老賣老  ‧又辣招 又加鹽 又洛操  仲請理 鄉下大量神人食曬 孫仔既零食so孫仔反檯
回復

龜俠 發表於 2014-10-2 01:31
最慘就係迫走阿爺出廚房之後先至醒起自己唔識煮嘢食,同埋未必揾到一個煮嘢好食過阿爺嘅人返嚟先至大㷛! ...

叔叔   晚上好
回復

herbalchung 發表於 2014-10-2 02:29
你自己唔係新移民咩?                                                   利伸, 唔抗拒新移民 ...

連太痲 都係港元朗出生        利申    做乜問呢啲  ?   同引用無乜關係   

想認識伐  pm fb or add ps3  PS3 24小時開住cam   中美英法日男女都有
               伐唔會抗拒你   放心
回復

回復 herbalchung 的帖子

o下   花痴   好似係人都知傢波     伐無乜  比心機返學  當時倉結 仲比過錢學
回復

好垃 好垃   伐係上海住過一排   非出生冴  口下
回復

用cam   當面講   
回復

分享下 舊屎   伐富有既生活
回復

你為何禁夜先問伐呢D煩習野
聽日下袖  要去希奇  先行  覺覺

if  u  想  can add ps3      EV-DAY     睇伐訓教

回復

有無傐錯  仲訓先過伐
回復

你為何禁夜先問伐呢D煩習野
聽日下袖  要去希奇  先行  覺覺

if  u  想  can add ps3      EV-DAY     睇伐訓教  晚安金重生
回復