香港龜友論壇

樓主: oooooo
打印 上一主題 下一主題

君臨再現!

Nicole1010 發表於 2014-7-31 20:27
hi 低智慧生物,
你度忌人去旅行?

所以話冇腦既人真係食人口水尾
神造你出來係正確,5 係咁,我邊有咁多娛樂

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血

查看全部評分

回復

Nicole1010 發表於 2014-7-31 20:40
我唔係佢分身

咁你咪用呢個 account 分身回我 lor,5 好破壞 ironman 係我心中形象 Tim ar
回復

達達 發表於 2014-7-31 21:21
咁就更加要破壞啦

要破壞 la,E! 你係新會員 wor
回復

龜媽 發表於 2014-7-31 22:20
人地警方話明"賊人年約三十至四十歲男子,他身高約五呎五吋,瘦身材,穿黑色上衣及短褲,戴黑色鴨舌帽" ...

Ar 光頭妹妹話有 $ 就可以有 5 同 ip,佢 d $ 點 lai,我諗龜媽妳會明既
其實真係好奇怪,明 g 君臨光頭妹妹係乜野人,都有咁多人撐佢,除左分身或者低智慧兼無腦既人先會同呢種人有交流,其它真係諗 5 到,咁當然仲有利益輸送做誘因而合謀 la,不過接臟都好大穫 ga
真係想果位物主 pm 我,等我教佢點搵呢條契弟出 lai,肯定可以捉到佢
回復

龜媽 發表於 2014-8-1 00:45
其實唔駛唔轉折,君c兄已掌握所有證據, CID直接揾佢問就清楚晒啦!

查自己,邊有人咁 on 9 ga,除左佢之外
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 00:44
我仲有好多養龜既朋友,佢地唔會好似妳地咁冇品中意講人事非,晤唔會因某D舊事吾同我做朋友,必要時我一定 ...

你 d 龜朋好友真係好,好到放隻老鼠入米缸,我除左講佢抵死之外,無野可以補充

D低等動物講D說話都低B啲  發表於 2014-8-1 01:18

評分

查看全部評分

回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:12
佢收到賊贓唔出奇呀!佢地係做呢一行!差佬會查架喇,我諗好大機會會拉到人 ...

5 好到時你話去環遊世界一兩年先返 lai ar
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:16
咁妳咪快D報警囉,事實妳都知?真係一隻賤精極品,要揾野豬隊捉妳去做標本 ...

係都搵你做人版先 la,你咁 L 7 聰明,又低智慧過人

評分

龜龜ying + 3 笑死我了

查看全部評分

回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:21
聽講有D師兄同你交收過知你同個賊都好相似,不過我唔會話係你做,D賤精低等人先中意屈人 ...

係 Ar ,我好 L 等 $ 洗 ga,剩係空置幢別墅幾個月都 5 見 200000 ,又扎左近 3000000 貨,仲有幾球貨股票,我真係窮 L 到 5 偷龜為生都 5 掂 ar,但奇怪係,我求其拎張信用卡出 lai 碌一碌,就有 7 位數字 cash 可以到手,邊有你咁幸福可以用納稅人既 $ 咁 L 好 ar
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:21
回復 地獄火 的帖子

nono,應該是係話,到時咪又推個4條Q出黎呀!好L羞家架╮(╯▽╰)╭ ...

法官係同情有小朋友既家庭,所以等我生返十個八個後,先去偷龜為生,因為有案例輕判 ma

評分

查看全部評分

回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:30
邊及你咁低智慧呀?求其搵個AC又話係我分身,跟住又同人對罵,真係好撚好笑,你同果件豬頭荷馬身型果件賤 ...

你個病又嚴重左,等火叔叔我一陣痾篤 C 比你食,包你正常番又高智慧 ga la
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:38
回復 地獄火 的帖子

有個做積犯既老豆,真係咩面都冇呀!

爭面皮有 ironman 咁厚呢句
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 01:41
妳問到我咪同妳吹下囉,我單野我話唔係我做妳信嗎?D賤人我就係咁同佢解釋過仲話冇問題!仲同我搞龜網同 ...

既然你愛龜,點解又去偷人地店舖既白化盾,仲要 5 貴 5 偷,你而家咁講呢 d 說話,比我既感覺係,今天的你,打倒昨天的你,好 L 矛盾 wor

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
lishuikuen + 2 一針見血

查看全部評分

回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 01:50
回復 地獄火 的帖子

呢到呢個ironman唔係皮厚,只係唔L見得光,要搵野擋L住塊面姐╮(╯▽╰)╭! ...

冇辦法 la,鬼叫佢咁 L 靚仔咩,現真身 5 怕狂風浪蝶 ar
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 02:00
講實情又冇人信基本就唔洗講,亦冇必要同你地D人交代,總之要還我已還清,我亦唔會再行差答錯你吹我漲咩 ...

我剩係識呢 4 個字"人窮志短"
我點吹得你脹 wor,你合法去呃,就呢一樣我已經吹你 5 脹 la
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:35
回復 君臨天下 的帖子

都話你唔抵得人地恩愛架啦!知你老婆唔想比塊X你X,勸你拿拿淋拎3條Q既頭髮去驗下D  ...

段片好好笑 ar
回復

lishuikuen 發表於 2014-8-1 02:46
回復 地獄火 的帖子

小心咪同佢接觸咁多,睇佢個款差唔多中左片名果種病架喇╮(╯▽╰)╭ ...

都近磅 la,呢類人真係少 d 接觸為妙
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 03:05
都話妳係一條賤精真係冇講錯,當初又話賣魚仔幾賤鬧人屋企人,原來妳都係果種賤人?好彩我話得人亦預佐比 ...

乜賣魚仔 5 係賣魚婆咩,乜賣魚仔 5 係你分身咩,你講野越 lai 越好笑 wor
夠鐘食 C la,快 d 過 lai 食 la,C 到病除
回復

回復 君臨天下 的帖子

你開咁多分身,睇 lai pm 小 9 ar oooooo 果件巴佬,應該係你 lai ga la
我睇左你既對話,冇 100 % 都有 99.99% 係你條契弟 lai,因為我都同過呢條契弟嘈過,一樣都係鍾意人地屋企人,同你呢條契弟直情係兩兄弟 lai
回復

君臨天下 發表於 2014-8-1 03:17
有屎緊係我呢個主人比你呢隻食屎狗食啦!咁中意護主,來啦?我岩岩食完燒夜想痾,COme我比D新鮮D你食!{: ...

我等 Ar oooooo C Hing lai 收你,C 都冇得你食
回復