香港龜友論壇

標題: 十八個月零三日的釘釘龜~.~ [打印本頁]

作者: tony821    時間: 2012-11-12 10:14
標題: 十八個月零三日的釘釘龜~.~
我家傻龜~十八個月零三日喇
但小弟最開頭養果陣比左太多垃圾食物佢食,搞到佢營養不宜令到佢起左釘....

所以想問我隻傻豹起釘起得離唔離PO

多謝回答我的問題既CHING C姐

靚POS屎XD

靚POS屎XD

作者: hyy    時間: 2012-11-12 11:03
佢...真...係....好.........肥
釘就重可接受....不過真係要減減
作者: 杰仔_kit    時間: 2012-11-12 11:15
手腳好粗~~~
作者: 小豹    時間: 2012-11-12 11:20
好肥
作者: j-jack    時間: 2012-11-12 11:21
仲食果皮?
作者: matt_zero    時間: 2012-11-12 11:25
j-jack 發表於 2012-11-12 11:21
仲食果皮?

我估係有太陽, 一齊曬, 唔好"SIDE"
作者: red3fish    時間: 2012-11-12 11:46
唔算太嚴重,不用太介意野生豹龜起釘都好常見
作者: hyy    時間: 2012-11-12 13:07
係怕過重姐,如佢行路底甲離地好高就冇問題囉
作者: tony821    時間: 2012-11-12 13:54
hyy 發表於 2012-11-12 13:07
係怕過重姐,如佢行路底甲離地好高就冇問題囉

離地正常說0.0
作者: samwong4949    時間: 2012-11-12 13:58
肥豹
作者: Kabc    時間: 2012-11-12 14:42
不算起釘!我啲龜龜差不多

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2