香港龜友論壇

標題: <萬轉>真正100%野生雜安布(已售) [打印本頁]

作者: 萬轉    時間: 2011-11-30 07:58
標題: <萬轉>真正100%野生雜安布(已售)

因為真係野生龜.所以殼肯定有花有崩!!! 殼形超靚.長.圓.厚.高.飯飯齊,四肢超粗壯腳指齊全.行路離地好似坦克車,Pat Pat位豐滿又夠闊.包保龜公一上即入.唔洗左撩右搵.講生蛋.屎眼位出又大.真係雞蛋都生到咁濟.尾又長夠尖.好似支針咁!頭花鮮艷.頭頂位有又黑中偏向灰灰地.頭線又黃得帶有螢光白.面側線與線之間又好似雪咁白!手臂又爆滿黃白花柱,真係好鬼死靚!!!
另外師傅仲話:
1.懷疑佢係扁安雜灰安!!!
2.摸過佢已經有蛋.估計出年3-5月就生得!!!
點都好.各位師傅.師兄請自行判斷. 乸.21cm底甲.香港秤3斤重.$2800

作者: 阿叻    時間: 2011-11-30 08:43
萬轉兄!個天真係唔公平!!!d好嘢全部都比哂你嘅!!!
作者: j-jack    時間: 2011-11-30 10:25

作者: 萬轉    時間: 2011-11-30 14:23
阿叻 發表於 2011-11-30 08:43
萬轉兄!個天真係唔公平!!!d好嘢全部都比哂你嘅!!!

邊有全部好野俾晒我吖...如果係嘅我發左達啦!!!
作者: 萬轉    時間: 2011-11-30 14:23
j-jack 發表於 2011-11-30 10:25

Thank you c hing support!!!
作者: CPC1314    時間: 2011-11-30 16:57
幾時有野生大頭草公賣,我想買.
作者: 萬轉    時間: 2011-11-30 17:29
CPC1314 發表於 2011-11-30 16:57
幾時有野生大頭草公賣,我想買.

我知道吖老闆..我記得你落左order搵左好耐.但係真係一路都未有啊.sorry吖.師兄你放心.我一有即刻call你!
作者: CPC1314    時間: 2011-11-30 17:31
謝謝你幫忙
作者: 萬轉    時間: 2011-11-30 17:32
CPC1314 發表於 2011-11-30 17:31
謝謝你幫忙

You are very very welcome!!!
作者: mrkei    時間: 2011-11-30 22:13
好。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: eaglerx    時間: 2011-11-30 22:46
個樣好猛 呵呵 ,

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2