黃緣忍者龜 發表於 2017-4-26 19:52:56

唔知系咪錯覺,發現好多個師兄好似系同一個人

唔系想搞事,因爲言論自由所以提下,睇下有無師兄有同感

蔚蔚 發表於 2017-4-27 00:42:16

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。

waiyike1314 發表於 2017-4-27 09:30:11

其實不用管一人多少號的, 共同研究養龜心得, 分享下龜圖, 客觀評論分析就好

我愛爬蟲類 發表於 2017-4-27 09:30:12

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看

地獄火 發表於 2017-4-27 10:34:14

剩係一個叫君臨天下都有100至300个accounts,信下自己直覺,根本就係同一个人黎{:105:}

Rayc 發表於 2017-4-27 11:06:57

睇完呢個post 我患上被迫害妄想症的

黃緣忍者龜 發表於 2017-4-27 21:31:12

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看

原來全部都系我自己回貼的... ...

sysysy 發表於 2017-4-27 23:06:46

Tin 發表於 2017-4-28 00:12:10

X2X3X4X5X6

大三巴 發表於 2017-4-28 11:51:24

地獄火 發表於 2017-4-28 14:43:20

{:93:}{:93:}{:93:}
你哋班友仔{:91:}

chiuzizi1 發表於 2017-5-7 22:47:48

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看{:93:}

oooooo 發表於 2017-6-2 19:08:49

你做乜自問自答?
頁: [1]
查看完整版本: 唔知系咪錯覺,發現好多個師兄好似系同一個人